24 marraskuuta 2012

Pikku lenkki Poppisen kanssa

Tuli tänään reippaasti heitettyä Poppisen kanssa reilu kahden tunnin lenkki. Koululla oli talkoot, joten päätin mennä sinne morjestamaan paria kaveria Poppisen kanssa. Menomatkalla ainoastaan kerran Poppinen pakitti nätisti itsensä ojaan. Siitä jatkettiin reippahasti kohti koulua.

Koulunpihalla oltiin ehkä noin puolisen tuntia. Oikeestaan me ei oltu ihan koulun pihalla, vaan taksikentällä, jonka jälkeen vasta tulee ei saa ratsastaa-kieltomerkki.

Pörri skarppina! Ja sensuurilintu iski kuskin jäätävään naamaan ..
Poppinen oli ihan innoissaan kaikista pikkulapsista ja höpläs niit ihan koko ajan. Ja uskon et ne pikkulapset oli yhtä innoissaan! Kotimatkan alkaessa ei ollukkaan enää kovin kiva mennä, sillä mein edessä oli KAMALA MINI-TRAKTORI!!!!!!1 Järkyttävää. No ei, Poppinen vaan päätti harjotella keskellä tietä raviväistöjä, piaffia ja jotakin capriolen tapasta :D Normaali maastoreissu siis. Poppinen taitaa nää korkean koulun askeleet.

tässä P edustaa itseään ja kauniita askeliaan todella hyvin.... :D
Loppumatka menikin ihan hyvin. Montuille jäätiin hetkeks vielä pyörii, ja seikkailtiin ties missä. Yhen mäen juurella säikähdettiin molemmat aika pahasti ku Poppinen rupes vajoomaan. Poppinen oli polviaan myöten hiekassa, ja sanomattakin selvää et joutu pienoseen paniikkiin, kun ei päässy siitä pois. Hetken päästä inohttava ja kostee hiekka päästi irti, ja sit Poppinen yritti loikkia sieltä pois. Tuiskahdeltiin pari kertaa melkeen kumoonkin, tai ainakin polvilteen, ku hiekka yritti pysäyttää meijän poispääsyn. Hyi, sinne ei kyllä enää mennä! Onko teille kellekkään käynyt vastaavanlaista, että olette jääneet jonnekkin jumiin hevosen kanssa? 

nykyään siellä on siis vettä aika paljon, joten piirsin veden taidokkaasti sinisellä,
mutta siis punaisen jutun(?) sisällä on se kamala upottava kohta
vaikka ei ennen oo ollu.....
Selvittiin onneks sieltä siis pelkällä säikähdyksellä. Ravattiin sieltä pikaisesti pois, ja sit ruvettiin käppäilemään tallille. Tallilla hoidin Poppisen ja tarkistin vielä kerran jalat, ettei mikään kivi oo pääsy raapasemaan upotessa. Jalat oli onneks kunnossa, ja sitten vaan matami tarhaan ja ite talkoisiin, jossa en edes auttanu muuten, ku tyhjentämällä pullakoria :D Puol tuntii kerkesin siellä olemaan, ja sitten kotiin valmistautumaan tallin pikkujouluihin. Mentiin keilaamaan, ja oli ihan huippu hauskaa, vaikka mä hävisinkin :D Tein yhen täyskaadon, mut en kyllä itselleni... Kuin voi olla niin huono tuuri? :D

- Reetta

Ps. tervetuloa kaikki uudet lukijat! <3

6 kommenttia:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?