02 joulukuuta 2012

Jouluisempi ulkoasu ja infoa

Hei vaan kaikki. Osa on jo varmaan huomannut ton uuden bannerin joka nyt joulukuun (ainakin viikon) tuolla keikkuu. Tuli aika tylsä, ja hieman samanlainenkin kun edellisestä. Bannerin kuvista sen verran, että ratsastuskuva on otettu viime maaliskuussa, joten ei ihan tuore ole.

joulukalenterin ensimmäisesta luukusta tuli saapas! 
Lunta on muuten tupannu tulemaan ihan kivasti! Perjantaina oli kamala myräkkä, ja nyt tuolla on sellanen 30 cm sitä lunta, ja joissain kohdissa enemmänkin. Huomiseks yritän palkata Poppisen luo jotain kuvaajaa, että tulis vähän uudempi matskuja, kun on luntakin.

Innostuin perjantaina vähän ulos kuvailemaan
Jotkut on varmaan jo kans huomannu, että kuva näkyy ensin himmeenä, mutta jos sen päälle liikuttaa kursorin, niin se kirkastuu/muuttuu oikeanlaiseksi. Ja kursorinkin olen kerinnyt jo muuttamaan! Ja nyt kun joulukalenteria ilmestyy, niin normaalipostauksia ei paljoa tule, tietty näitä infopostauksia, ja muita postauksia ilmestyy, jos on siihen liittyviä kuvia. Eli huomenna siis saattaapi tulla jonkunlainen postaus, jos joku tulee kuvaamaan. Ja nyt mulla ei oo muuta, eli heippa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?