02 maaliskuuta 2014

162# Blogi palaa tauolta + uusi ulkoasu

Heipparallaa, täällä taas! Blogi on nyt taukoillut kaksi viikkoa, osan ajan jopa piilotettuna. Päivitin esittelysivut sekä olen tässä loman aikana yrittänyt saada tehtyä väkisin uutta ulkoasua, mutta mikään ei ole onnistunut. Tämä nykyinen kuitenkin on ihan käypä, vaikkakin;
a) tuo idioottimainen valkoinen viiva häiritsee, eikä mitään hajua mistä se on tullut!
b) vasemmassa alareunassa on pientä häikkää, mutta annetaan olla! Kommenttia saa kuitenkin antaa. :)


Tauon aikana on ehtinyt taas tapahtua ihan tolkuttomasti kivoja juttuja, mutta osasta ette tule varmaankaan lähiaikoina vielä kuulemaan. 18.2. Pääsin hyppäämään Poppisella. Lähdettiin Poppisen omistajan sekä Jätkän ja tämän omistajan kanssa maneesille, jossa alkukankeuksien jälkeen ruvettiin sitten hyppäämään. Poppinen oli innoissaan, vaikka esteet pysyivätkin matalina (hyvä minulle!).

Blogger meni sössimään laadun.... murr!
 Käytiin Jätkän kanssa 24.2. pellolla ilman satulaa, ja Jätkä oli oikein hienona (ja vaaleanpunaisena...). Eve oli mukana kuvaajan roolissa, ja saikin ihan kivoja kuvia, joita olenkin nyt sitten tuputtanut joka paikkaan. :D Mentiin pellolla ihan vain kaikki askellajit läpi ja tehtiin muutamat väistöt käynnissä. Muutamaa pukkia lukuunottamatta Jätkä käyttäytyi ihan siivosti! Jätkäilyn jälkeen Eve pääsi ratsastamaan Poppisella, josta ei kuitenkaan tullut yhtäkään onnistunutta kuvaa, koska oli jo sen verta pimeää!







Perjantai ja lauantai olivatkin sitten kokonaan pyhitetyt tallihommille sekä ratsastukselle (paitsi että la juoksutin Poppisen) joista ei kuitenkaan ole paljoa kerrottavaa, sillä kuvia ei tullut, muutenkuin siitä juoksutuksesta. Pistelen niitä sitten seuraavaan postaukseen tms. koska en jaksa nyt alkaa enää niitä käsittelemään. Koska kello näyttää jo suht. paljoa, voisin tästä hipsiä nukkumaan. Tässä vielä teille Jätkän maanantainaama (jonka laatu meni bloggerin mukana...) ! :D


6 kommenttia:

  1. Tosi ihana ulkoasu ja kiva postaus!
    Teit mulle sen bannerin, niin siihenkin tuli tuollainen raita. Lopulta rajasin sen vaan kun sen pystyi hyvin rajaamaan eikä raita ollut kuvien päällä!

    VastaaPoista
  2. Ihana tämä uusi ulko asu! <3 Ja kiva postaus, ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus Reetta! :) Ja uuu, siisti toi uus ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Aijotko muuten tulevaisuudessa ostaa/hankkia oman hevosen?! :>

    VastaaPoista
  5. Hei! Sinulle on haaste blogissani.
    http://laukkoexmess.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?