14 maaliskuuta 2014

164# Messufiiliksiä

Heipparallaa! Messuilta kotiuduttu kera muutaman mukaantarttuneen kassin kanssa! Oli kyllä kivat messut ja hienoja hevosia sekä esityksiä, vaikka mielestäni expo-alueelta puuttui vielä jotain. Esimerkiksi "perusliikkeitä" (horze, hööks, viljar shop tms.) ei ollut, ja mahdollista kiertelyaluetta oli hieman rajattu sitten viime vuodesta. Mutta se ei onneksi haitannut, sillä tänä vuonna vietin enemmän aikaa katsomossa kuin expo-alueella.

Messut olivat siis tosiaan kaksipäiväiset, ja vierailin siellä kumpanakin päivänä, vaikkakin eri seurassa. Lauantai meni VeeranPetran, Tutti-ritari-Even, Hannen sekä myöhemmin seurueeseen liittyneen Saaran kanssa. Alkuun saapuessamme messuille, asetuimme ensiksi areenan laidalle katsomaan vikellystä. Katsoimme muutaman ensimmäisen osallistujan, mutta lähdimme sitten kiertelemään expoa. Mukaan messuilta tarttui kaksi erilaista satulahuopaa, vaaleanvihreä Jätkälle ja sitten valkoinen huopa. Lisäksi heppanameja ja Jätkän kaapinoveen kyltti, jossa näkyy Jätkän oikea nimi, syntymävuosi ja kuvan lisäksi teksti: Komia on aina komia, osuvaa, eikö? ;)

Kävin messujen aikana myös muutamaan otteeseen juttelemassa Kaktun kanssa, sekä vierailin useasti myös alpakan ja laaman luona, eikä tästä nyt voi jättää myöskään "aasia" jolla kävin ajelemassa viikonlopun aikana yksitoista kertaa. Postauksesta tuli hieman lyhkäinen, mutta pian tulossa kuitenkin pitempää postausta, ainakin nyt tulevasta viikonlopusta! :)









jääköön tämä pienemmäksi kuin muut, mutta kuvassa näkyy "aasi", minä Hevarin liikkeessä,
Tutti-ritari-Eve, Kaktu sekä minä ja viimeisenä minä ja uusi paras ystäväni, laama!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?