21 tammikuuta 2013

18.1.-21.1.

Kuten eilen lupasin tulee taas postaus  viikonlopusta, kun Laura oli meillä yötä ja sekä myös nyt tästä päivästä kun kävin Taikaa ratsastamassa.

Perjantaina koulussa oli ihan helppo päivä, ja kuvisaiheeks meijän piti mennä ulos kuvailemaan mun kameralla. Koulu loppu kahelta, ja Laura tuli siitä suoraan meille. Laura sit jäi yöks ja katottiin American Pie - luokkakokous. Lauantaina mentiin päivällä laskemaan Stiigalla mäkeä (jos joku ei tiedä, niin se on sellanen jännä juttu, josta on alhaalla kuva !) Lauraa ei ainakaan kannata enää päästä kuskikisi, ellei halua päättää elämäänsä, sillä sellasta kyytiä tuli!

Henkka 15.1.

Ehkä kaikkein laaduttomin kuva perjantailta
Pulkkahullun päiväkirja // huomatkaa murhaava ilmeeni kun lähdin ajamaan päin Lauraa
Ja sit taas joku kala joka oli tosi muuli

Sunnuntaina heitettiin Laura himaan samalla ku menin tallille (kts. edellinen postaus) Talleilun jälkee tulin himaa, ja yritin parannella kipeitä raajojani.
Tänään meil oli koulu-uintia taas, ja tää kerta ei onneks ollu yhtä paha kuin edeltäjänsä. Musta vaan ei tuu uimaria ! Muttajoo, piti mennä tänään Poppiselle, mut kyydin puutteessa ja kengittäjän ilmottaessa tulevansa, sovittiin R'n (omistajan) kanssa etten mene tänään. 


Sen sijaan menin joskus kolmen aikaa Taikalle. Taika oli ihan mukavan reipas, vaikka saikin taas kivun mun selässä laukeamaan, vetäessään ohjat mun käsistä. Laura oli kuvaamassa ja tuli ihan kelpo kuvia.

hanaa !

Välillä piti sanoo vähä prr prr pollelle :D
Oli pakko viel lisätä tänne tälläne ei-niin-edustava laukkakuva :D Oikeesti Taikan
satula ei oo noin edessä, ja mäkin säädän tossa jotain omiani. Kai yritän
saada jotenkin vauhtii hillittyä? :D

Huomenna on sit ihan normaalisti tunti ja koko loppuviikko on sit taas ihan normia, ja näillä näkymin oon menossa torstaina ja sunnuntaina Poppiselle. 

- Reetta

6 kommenttia:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?