19 marraskuuta 2013

149# Loistofiilis + videopostaus

Tervehdys kaikki maanasukit, laskeuduin juuri pilvistä leijumasta hyvin menneen tunnin takia. Olimme keskiviikkona siis jälleen tunnilla, ja tunti meni paljon paremmin kuin edelliset. Tunnin aikana huomasin, kuinka paljon oma keskittymiseni ja asenteeni vaikuttaa hommaan, ja näin viime kertoja ajatellen oikein harmittaa, kuinka sitä on keskittynyt ihan vääriin juttuihin ja asenne on ollut aivan väärä. Onneksi nyt on taas saatu siitä oikeasta asenteesta kiinni ihanan tallinomistajan ansiosta! Tehtiin tunnilla raviväistöjä sekä asetettiin ympyrällä kumpaankin suuntaan. Poppinen oli tosi hyvän tuntuinen, ja innolla odotan seuraavaa tuntia!


Eilen, eli sunnuntaina ratsastin taas Poppisen, ja kiitos Eino-myrskyn Poppinen oli hieman säpäkkänä. Alkuun se oli oudon hyvä, sillä se liikkui paljolti omalla moottorillaan ja kulki hyvässä, tasaisessa muodossa (peräänannossa, jos joku nyt innostuu kommentoimaan, että ei se muoto, vaan peräänanto!!). Tehtiin samoja juttuja kuin tunnilla ja Poppinen alkoi pelleilemään taas ratsastuksen keskivaiheilla, mutta loppuun se toimi taas ihan kivasti. Tehtiin paaljon siirtymisiä sekä laukannostoja, ja ratsastuksesta jäikin hyvä fiilis!

Tänään mukaani tallille tuli Eveliina, eli tutummin Eve. Hoidettiin poni kuntoon ja lähdettiin tietä pitkin kävelemään kohti vermopeltoa. Mentiin tiellä ensin edestakas, ja otin tiellä myös muutaman ravi- sekä laukkapätkän. Pellolla menin ravilla päästä päähän, jonka jälkeen laukkasin hieman. Kauaa emme olleet pellolla, sillä pimeä tuli jo uhkaavan nopeasti. Pienen maastolenkin jälkeen jäimme vielä kentälle, jonne tallinomistaja tuli myös neuvomaan ja opastamaan. Tehtiin jälleen samoja juttuja kuin tunnilla, ja Poppinen oli ihan hyvä, vaikkakin eteenpäinpyrkimykseltään aivan vastakohta eiliselle! Kuitenkin hieno heppa!


Tässä vielä pieni videopostauksentapainen video, johon kokosin muutaman random-pätkän. En todellakaan tiedä, pitäisikö itkeä vaiko nauraa, kun katson tuota riimunlaittopätkää... Myötähäpeä itselle on paras häpeä!
Pistäkää HD!!

15 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja sulla on kiva blogi!:)

    VastaaPoista
  2. Eikä xDDD vitsi nauroin teijän jutuille!!! xD :D

    VastaaPoista
  3. Apua mä en ois ehkä halunnutkaan kattoo tätä :D no mut meni jo, nolasin jälleen kerran itseäni julkisesti! (: mut joo kiva posaus ja video :D

    VastaaPoista
  4. hahhaha : DD hyvä videopostaus! mikä kamera sulla on?:))

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus! Ja haha hauska & hyvä videopostaus!! ;DD

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus ! :)

    VastaaPoista
  7. Miks tuolla hepolla on nuin rumasti leikattu häntä lyhyeks? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en nyt ehkä sanoisi rumasti, sillä ei se häntä kuitenkaan hevosesta rumaa tee? Mutta selityksenä siis, Poppisen häntä hilseili ihan kamalasti ja se kihnutti sitä kaikkialle, jonka takia se sitten leikattiin, mutta nyt häntä on jo paljon parempaan päin! Jokaisella kuitenkin oma mielipide, mutta onhan niitäkin hevosia, joilla on luonnostaan lyhyet hännät. :)

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?