06 joulukuuta 2014

180# Kesän muistoja

Hei, rakkaat lukijat! Pimeinä pakkasiltoina on ihana käpertyä peiton sisään glögiä juoden ja katsella viime kesän kuvia ja videoita, mutta samalla niiden katselu vain aiheuttaa lisää ikävää sitä ihanaa lämpöä ja auringonpaistetta kohtaan. Voi kesä, minne menit? Yritin haalia kasaan muutamia otoksia kesältä, mutta epäonnistuin siinä "muutamassa", koska yksinkertaisesti haluaisin vain lisätä kaikki ihanat kesäkuvat, sillä niihin kaikkiin liittyy kertakaikkiaan vain niin mahtavia muistoja! Lopulta päädyin siihen lopputulokseen että otan kaikista kansioista ensimmäiset käsitellyt kuvat ja laitan ne tähän postaukseen, jotta vältyttäisiin kuvatulvalta.

Oi, niitä kesäiltoja, kuumia hellepäiviä, uittoreissuja ja ratsastuksia kahvilaan... Miksi kesän pitikin vilahtaa niin nopeasti ohi? No lohduttaudun ajatuksella että kun aika on nytkin hurahtanut niin nopeasti, niin ei enää kauaa kun on taas kesä! Ellei tietysti lasketa mukaan kuluvaa joulukuuta sekä tammi-, helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuuta... 


Jade viime elokuussa
Vaikka viime keväänä yritinkin toistella itselleni, että tästä kesästä teen itselleni mieluisan ja parhaan kesäni, en kovin hyvin onnistunut siinä. Toki kesä oli aivan mahtava, mutta en vain tehnyt mitään muuta kuin ratsastanut. Sama onkin toistunut tässä syksyn/alkutalven aikana, kuten edellisessä postauksessa kerroinkin. Mutta onneksi parhaimmat ystäväni liittyvät kaikki tavalla tai toisella hevosteluun (joko sitä harrastaen tai selässä vain muutaman kerran käyneenä) joten tarpeen tullen saahan sitä raahattua jonkun mukaan heppahommiin. :)

Mietin tässä päivällä, että jos tekisin muutaman jouluerikoispostauksen, niin olisiko teillä ideoita, edes muutamaa? Itselläni pää lyö aivan tyhjää, ja olisi kiva kuulla, millaisista postauksista lukijakunta pitää, jotta voisin myös jatkossa toteutella silloin tällöin joitain erikoispostauksia!

Nyt lupaan että seuraava postaus tulee sisältämään enemmän tekstiä, sillä viime postaukset ovatkin olleet enemmän vain kuvapostauksia. Mutta ehkä tämä tästä! Nyt olkaa hyvä, päästän teidät kuvien pariin;



Voi kesä, minne katosit? 


16 kommenttia:

  1. Taas nää kuvat on niiiiiiin upeita! Näissä on vaan joku sellainen oma tunnelmansa! Ei tosiaankaan haittaa, jos kuvapostauksilla jatkat, vaikka onhan tekstiäkin ihan kiva toki lukea :)
    Mua saattais kiinnostaa joku varustepostauksen tyyppinen, tai joku videopostaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! ♥ Kiitos myös ehdotuksista :)

      Poista
  2. Nää kuvat on aivan jäätävän upeita. Mä olen sanaton, WAU ♥

    VastaaPoista
  3. Olis kiva jos tekisit sun ratsastushistoriasta postauksen! :) Ja vaikka ihanan Poppisen historiasta! :)

    VastaaPoista
  4. Oii ihania kuvia:') tulee niin kesäinen fiilis noista kuvista! Olis kiva joku semmone postaus missä olis tilanne kuvia ja lempi kuvani postaus yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kieltämättä ensimmäisenä aamullakin olisi tehnyt vain mieli vetää shortsit jalkaan, mutta sitten taas muistui, että ei se kesä olekaan täällä... :D Ja kiitos edotuksista!

      Poista
  5. Semmone joku postaus olis kiva, jossa kertoisit millä taikka miten muokkaat sun kuvia, sillä tänkin postauksen kuvat oli ihan sika ihania *-*♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! ♥ Itseasiassa tein viime vuoden joulukalenteriin sen tapaisen postauksen, mutta toki muokkaustapa on muuttunut aikalailla, joten voisin tehdä hieman päivitetyn version :)

      Poista
  6. Ooh miten ihania kuvia! :3 Aivan luomoutuneena piti katsoa monta kertaa uudestaan ja uudestaan läpi! Voi kun olisi jälleen kesä ja lämmintä...♥

    VastaaPoista
  7. Wau miten upeita kuvia! :o *.*

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?