15 joulukuuta 2014

181# Poppisen kuulumisia

Heipparallaa! Ajattelin tehdä poikkeuksen tämän postauksen suhteen ja kirjoitella ihan tämän hetkisiä kuulumisia, vaikka blogi painoittuukin (tai ainakin itse olen sen huomannut) enemmän kuvapostauksiin. Toivottavasti edes joku jaksaa lukea tämänkin postauksen, vaikka postaus ei tule sisältämään mitään huippulaadun kuvia, saatika kuvia lähes ollenkaan. Olen tosi huono aloittamaan tämänkaltaisia postauksia, joten leikitään, että olen selostanut tässä pitkän kaavan mukaan jotain ei-niin-tärkeää ja päästään nyt oikein kunnolla aloittamaan!

Puolentoistaviikon sisään Eve on ollut mukanani tallilla muutaman kerran, joten materiaalia olen saanut jonkin verran. Edellisen postauksen julkaisupäivänä (hitsi, miten virallista! :D)  käytiin ottamassa hieman joulukuvia, mutta koska taivaalta tuprutti kiitettävä määrä lunta, eivät kuvat arvatenkaan oikein onnistuneet. Näitä kuvia saatte nähdä jonkun verran tulevina viikkoina ja varmaan joulun jälkeenkin....


Keskiviikkona hyppäsin Poppisella taas. Onhan toki viime kerrasta kulunut jo pieni ikuisuus, mutta kun nykyään hyppäillään mielenvirkistykseksi noin kerran kuukaudessa, niin tuntuu aina että viime kerrasta olisi kovin vähän aikaa. :D Mutta tosiaan, Poppisella oli taas hieman liikaa vauhtia, eikä hyppäämisestä oikein tahtonut tulla mitään, kun neiti olisi vain painanut täysiä välittämättä yhtään missä vaiheessa piti hypätä. Esteet pysyivät aika pieninä ristikoina, mutta kerran nostettiin vähän korkeammaksi, ja testasin josko keskittymistä riittäisi hieman isompaan vähän enemmän. Poppisella en siis hyppää kovin korkeita ja meidän huimin este on ollut vissiin jotain 60-70 cm väliltä... :D Mutta pääasia että molemmilla on hauskaa!

Poppisella on iskenyt muutaman kuukauden sisään joku hirveä into esteitä kohtaan, sillä se ei meinaa oikein pysyä pöksyissään enää esteet nähdessään. Esteelle se laukkaa muuten ihan nätisti, mutta muutama metri ennen estettä hirveä baanaus ja saa kuskikin aina olla ihan kauhuissaan, että miten se oikein pysyy pystyssä sellaisessa vauhdissa. Vielä jokin aika sitten se ei ottanut mitään pidätteitäkään läpi esteelle mennessä, mutta viime kerralla huomasin jo että oli edistymistä sen asian suhteen jo tapahtunut. Alhaalla näkyvän kuvan ensimmäinen ja kolmas kuva ovat tosiaan viimeisimmältä kerralta ja kaksi muuta sitten jo muutaman kuukauden vanhoja.


Lisäksi ollaan nyt menty kerran/pari viikossa piuhoilla, eli siis tarkennettuna joustochamboneilla, ja Poppinen on toiminut kuin unelma! Eilen se tosin teki ilman satulaa piuhoilla mennessäni jotain hassuja pieniä loikkia, mutta muuten taas oli tosi kiva ratsastaa. Laukassa se jaksaa kerätä itseään tosi hienosti aina hetken aikaa, jonka jälkeen laukka taas lässähtää. Mutta pikkuhiljaa jos saisi vähän taas kuntoa ja lihaksia kasvatettua, niin kyllä siitä taas hyvä tulee! Tähän väliin pienet pahoittelut, postaus saattaa olla hyvinkin sekava (ainakin omaan silmään) sillä en oikein itse ole näin illalla enää parhaassa terässä. :D

Sitten tänään käytiin maastossa, kun pääsin tallille taas valoisaan aikaan. Oli ihana päästä taas vähän irroittelemaan, ja Poppinen oli aivan samaa mieltä. Se puksutti menemään koko lenkin korvat hörössä ja innostui heittämään muutamat ilopukitkin. Mentiin pääasiassa ylämäki-alamäkitreeniä, jonka lisäksi otettiin suoralla muutamat kunnon laukkapätkät. Tallille tultaessa hengailtiin sitten käytävällä jonkun aikaa yhdessä herkutellessa ja lopuksi vielä hieroin ja venyttelin ponsun läpikotaisin. Poppisen ilmeestä päätellen hieronta ja venyttely tuli tarpeeseen, sillä neiti roikotti vain päätään alhaalla alahuuli pitkällä ja silmät ummessa. Ihana nähdä, miten toinen nauttii!

Haha, ihanasti jäin jälkeen ja ilmekin oli sen mukainen, että oli pakko peittää! Mutta poni taas innoissaan menossa 
Mutta ei mulla muuta, huomenna mennään taas kentällä ja keskiviikkona sitten pitkästä aikaa valvovan silmän alle! Yritän lähipäivinä päästä postailemaan vielä tarkemmin eilisestä, sillä pääsin pitkästä aikaa taas Jätkän selkään! Mutta nyt hyvät yöt (tai aamut, riippuu missä välissä tätä luet)!


2 kommenttia:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?