18 lokakuuta 2015

Linkattujen blogien vuoro

Jippijei, vihdoin sain aikaiseksi aloittaa tämän postauksen, joka olisi pitänyt julkaista jo kaaaauan sitten. Itse tämän linkkaa blogisi -postauksen tein elokuun alkupuolella, enkä julkaise-napin painamisen jälkeen enää kiinnittänyt huomiota postaukseen, kommenttein julkaisemista lukuunottamattaa, ja viikkojen viereiessä unohdin aivan kokonaan julkaista "tulokset"!

Linkattuja blogeja kertyi kiva määrä, ja tuotti hankaluuksia valita kuusi suosikkiani. Allaolevat blogit eivät ole mitenkään järjestyksessä, vaan aivan sekaisin "heiteltynä".



Ihastuin välittömästi tämän blogin kuviin, kyllä käy kateeksi kun jotkut vain osaavat! Vaikka postauksia ei ilmestykään useasti (kuka minä olen tästä kritisoimaan, kun katsotaan omaa blogiani...) tekstien laatu antaa aika paljon anteeksi. Blogin ulkoasu on kivan yksinkertainen ja plussaa voisin antaa myös blogin kaksikielisyydestä, sillä oma englannin sanastoni kasvaa myös hurjasti! :D Älyttömän kiva blogi kokonaisuudessaan, suosittelen liittymään lukijaksi!



Tämä blogi hurmasi minut heti syksyisellä bannerillaan, pointsit sille! Hyvät esittelysivut ja pienellä aivotyöllä blogista löytää kaiken tarvittavan informaation. Postauksia tulee hyvässä tahdissa omaan makuuni ja kuvia löytyy suunnilleen kaikista. Teksti on kivaa luettavaa, kiinnittäisin itse huomiota joissain kohdissa oikeinkirjoitukseen, mutta nekin ovat vain pikkuseikkoja. :) Tosi kiva blogi!



Yleiskatsaukseltaan kiva blogi, höystettynä monilla kuvilla ja teksteillä. Omaan silmääni ei iskenyt blogin värimaailma, mutta muuten ulkoasu oli hyvin tehty ja toimiva. Esittelysivu löytyi helposti heti ensimmäisenä sivupalkista ja tärkeimmät tiedot löytyivät kuvan takaa. Postaustahti on ollut aika tasainen ja aktiivinen, nyt toki viime aikoina tahti on hieman harventunut. Suosittelen tätäkin! :) 



Yksinkertainen, mutta taitavasti koodattu ulkoasu. Grafiikkapajasta löytyi helposti noudatettavat mutta tarkat ohjeet tilaamiseen ja taitavaa kädenjälkeä, eli jos pohdit bannerin tilaamista, niin ehdotan tilaamista Annalta! Tätä blogia selatessa tuntui kummalliselta ajatella että kirjoittaja on 12-vuotias, sillä niin sujuvaa tekstiä ja hienoja kuvia löytyi. Tykkään, tykkään, tykkään!



Miljan blogia olen piiitkään jo seurannut ja pakko heti alkuun sanoa että tykkään tästä paljon! Banneri ja ulkoasu kokonaisuudessaan on kiva ja yhteensopiva kaiken osalta. Blogista löytyy hieno Risto ja kivoja kuvia. Teksti on hyvää ja esittelysivut selkeät. Jatka samaan malliin!

Sitten oma valintani jotta blogeja on 5 + 1:



Blogimaailmassa minulle aivan uusi tuttavuus, mutta ihastuin heti! Ihanat päätähdet, Emilia mukaanlukien. Blogin sivupalkista löytyvän esittelytekstin lopussa oleva "Blogini tarkoitus on kylvää iloista mieltä ja muistuttaa siitä, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti." pitää kyllä täysin paikkansa, sillä katsellessani kuvia lampaista pikkiriikkinen hymy hiipi huulilleni. Lampaita mullekin, kiitos! Kivan "fresh" ulkoasu värimaailmaltaan ja upeita kuvia tosiaan. Aivan mahtava blogi, liittykää ihmeessä lukijoiksi! :) 

4 kommenttia:

  1. Kolmekin uutta blogia lukulistalle löytyi. :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki blogit ovat jollain tapaa tuttuja, vaikkeivat ne mun lukulistalla olekaan :D Todella kiva postaus kuitenkin!

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos paljon ihanasta arvostelusta! :')

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?