06 kesäkuuta 2013

114# Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

ylimuokattujen kuvien ihmemaailmasta päivää
ps. ei jätkä koskaan liiottele...
Otsikko kuvaa loistavasti mun ja Jätkän hyppylöitä tiistaina 4.6.! Kuten eilisestä "maistiaisesta" selviää, oli meno hetkittäin aika vauhdikasta. Ensinnäkin haluatte varmaankin kuulla sekä nähdä koko kuvasarjan (videolta kaapattu) tästä edellämainitusta maistiaisesta.

klikatkaa isommaksi!
Eli siis oltiin tulossa sarjaa. Oltiin menty se jo puhtaasti muutamaankin otteeseen, joten suoranaisesti ajattelin että kyllä tää hevonen tämänkin hoitaa. VÄÄRIN. Annoin Jätkän tulla liian aidalle, joten muutin tietä. Hypystä tuli hieman vino, ja huonon sarjavälin takia Jätkä joutui hyppäämään kaukaa. Hyppy katkesi liian aikaisin, ja Jätkän toinen etunen jäi esteen toiselle puolelle. Puomi tippui heti ja jäi Jätkän jalkoihin josta se kompastui ja pysähtyi toisen esteen eteen. Se kuitenkin käveli esteen yli vielä, tapahtuneesta huolimatta! 

Jos jollain on jotain sanottavaa estekalustosta, niin sanokoot nytten, vaikkakin
turhaan, sillä asiattomat kommentit tulen eliminoimaan... Tultiin nähkääs
siihen tulokseen että lavat, joita ennen ollaan käytetty, ei olekaan niin hyvä
vaihtoehto, sillä Jätkä ylihyppää niillä aina. Tämä oli siis parempi vaihtoehto,
ja tajutkaa ettei se hevonen kärsi siitä, että jos on tuolit tolppina :D
Tultiin sarja muutaman kerran onnistuneesti vielä, ja sitten Jätkän omistaja muutteli vähän väliä, jotta Jätkän askeleet mahtuisivat paremmin. Sarja olikin sitten paljon parempi mennä! Meillä oli myös yksi pikku pysty kentällä, ja se nyt meni miten meni. Muutaman kerran Jätkä hyppäs sen hyvin, mutta muuten juoksi vaan yli. Tuli sillä esteellä myös kerran sellainen hassu tunne. Ihan kuin lentäisi, ja liitovaihe kestäis ikuisuuden. Se oli jotain niin ihanaa! 


Jätkä oli tosi innoissaan jo alussa esteistä, eikä olis halunnu muuta ku hypätä. Ravi oli reipasta, mutta uuden satulan ansiosta siinä pysy pomppimatta myös harjotusravissa! Mulla oli kuitenkin ihan kamala istunta, kiitos noiden jalustimien. Jouduin lyhentämään kuutisen reikää normaaleista, sillä en päässyt sitä pitemmillä kunnolla pitämään kantapäitä alhaalla. Toinenkin kompastumiskommellus kävi lopussa, joka oli sitten asteen jännempi tilanne, sillä Jätkän turpa vissiin ihan viisti maata, mutta silti pääs nousemaan. Mä istuin kaulalla, sillä Jätkä oli siltikin hypännyt sarjan toisen osan....... Hupsu poni! 



Esteet ei ollu korkeudeltaan mitään huimia. Pysty oli korkeimmillaan varmaankin 60 cm, ja siihen se jäikin, mutta tyytyväinen ratsastaja! Sitten tähän loppuun vielä kuvaterveisiä Poppisesta, sillä meistä ei nyt ratsastuskuvia tule vähään aikaan näkemään pikku sairastapauksen takia. Ei siitä sen enempää, mutta pahin on luultavasti/toivottavasti jo ohi! 

hihi hölmö poni
Nyt pitäis alkaa pakkailee jo jotain leirille, sillä sunnuntaina autonokka kääntyy kohti Hämeelinnaa sekä Harvialaa. Sitä ennen vielä yks hyppykerta, joten toivottavasti kaikki menee nappiin! 



7 kommenttia:

  1. te ootte kyllä loistava pari! :)

    VastaaPoista
  2. harvialaa;)kassuu;)<3 muista paaljon kuvia!:)

    t. tia :)

    VastaaPoista
  3. Mulle on sanottu että pinteleillä ei tailka ei suositella hyppäämään... :/ mutta en edes tiedä onko noi pintelit...näyttää kyllä :D mutta koka paikassa omalla tavalla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^Sori virheet oon puhelimella kirjottanu xd

      Poista
    2. Juu, on pintelit. Ja en oo koskaan tollasta kuullut, mutta kuten sanoit, joka paikassa omalla tavalla :)

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?