12 lokakuuta 2013

143# Tauon aikana tapahtunutta + uusi ulkoasu

Päätin pitää vielä viime postauksen jälkeen reilu viikon lomaa bloggaamisesta, mutta nyt olen ainakin uskoakseni kykenevä palaamaan normaaliin postailuun. Päätin juhlistaa sitä nyt uuden ulkoasun voimin, josta tuli mielestäni ihan kiva, vaikka tausta onkin erittäin yksinkertainen ja simppeli! Esittelyn alla on kysely, johon voitte vastata, että kummasta ulkoasusta pidätte enemmän, edellisestä vai nykyisestä! :)


Nyt kuitenkin heppailun pariin! En muista läheskään kaikkien ratsastuksien/heppailujen päivämääriä, joten jätän tyhjäksi nyt siis sen osuuden. Postaus ajaa osittain myös kuvapostauksen asiaa, mutta saatan rustailla vähän pitempiä tekstejä joihinkin kohtiin!

Petra kokeili yhtenä sateisena päivänä Jätkää, ja minä menin loppuun myös hetken.
Jätkä oli ihan kiva, sateesta huolimatta.
Tauon aikana olen hypännyt Poppisella kahdesti. Ensimmäisellä kerralla hieman vähemmän ja pienempiä, mutta sain hyvän alkukäsityksen ainakin Poppisella hyppäämisestä. Ensimmäisellä kerralla Poppinen myös oli hiukan raisumpi, vaikkei muuta tehnytkään muuta kuin pari loikkaa esteen jälkeen.

Koulusatulassa olikin astetta hankalampi hypätä, mutta päästiin kunnialla lähes jokaisen yli. Hypättiin yksittäinen pysty muutamaan kertaan, jonka jälkeen taas humputeltiin. Poppinen oli kivan tuntuinen, vaikka olikin innoissaan esteistä. Hetken kävelemisen ja ravailun jälkeen tultiin sarjaa muutamaan kertaan. Ensimmäiset kerrat menivät omaan jännitykseeni, jonka takia Poppinen hidasti aina ennen toista estestä ja käveli sen yli. Kun vihdoin uskalsin itse olla enemmän rennompi, sujui hypytkin paremmin!


Poppisella hyppäämisen jälkeen hoidin Jätkän ja vedin turvaliivin päälle. Olin luvannut kokeilla hyppäämistä liivin kanssa, vaikka se ei keväällä oikein onnistunut, jonka takia se jätettiin pois. Jätkä teki vähän hassuja hyppyjä esteille, joko se lähti liian kaukaa tai sukelsi.



Perjantaina 27.9. Hyppäsin Poppisella taas, ja mentiin Jätkän satulalla. Tälläkin kertaa Poppinen oli ihan hyvän tuntuinen, vaikkakin minua taas jännitti. Mentiin sarjaa sekä kahta yksittäistä, joista toinen oli pysty ja toinen ristikko. Poppinen meni tosiaan ihan hyvin, muutamaa ohijuoksua lukuunottamatta, jotka johtuivat kylläkin kuskista. Menin loppuun myös hetken Jätkällä ja hyppäsin kerran ristikon.

Seuraavana päivänä Poppinen ja Jätkä viettivät vapaata, mutta Emmi pääsi kärryjen eteen ja kävelimme koko porukan voimin meidän peltovermolle katsomaan, kun tallinomistaja ajoi Emmillä. Olimme koko porukka siis tallinomistajalla yötä, ja kävin molempina aamuina heittämässä hevoset ulos.

Sunnuntaina 29.9. menimme Jätkän omistajan kanssa jo aamusta talliin ja pistimme Jätkän kuntoon. Menimme tandemilla hiekkakuopille, jonka jälkeen ravailin ja laukkailin radan muotoisella pätkällä. Jätkä veti myös yhdessä vaiheessa liinat kiinni, jonka jälkeen kääntyi vielä ympäri ja lähti ravilla jatkamaan, joka sai sitten tasapainoni horjumaan, ja oli vähällä, etten ollut maistelemassa montun pohjaa...

Käytiin myös hyppäämässä vähän pieniä maastoesteitä!






Menin myös viikko takaperin Emmillä. Hypättiin alkuun vähän, ja loppuaika vain yritettiin kouluilla. Emmi oli hyvän tuntuinen selkään, eikä rullannut itseään enää niin alas, kuin ennen myödätessään. Tehtiin ihan vain voltteja ravissa ja käynnissä. Jäi hyvä mieli ratsastuksesta! Myöhemmin menin vielä Poppisella ilman satulaa ja humputeltiin vain ympäri kenttää.



Viime viikolla menin maastoon Jätkällä ilman satulaa ja Petra tuli kuvaamaan. Jätkä oli ihan innoissaan, eikä meinannut ottaa pidätteitä lainkaan läpi. Se myös taas intopomppuili jonkin verran ja ihmeellisten töksähdyksien takia pääsin jopa kakkua leipomaan! Pahoittelen järkyttäviä ilmeitäni!! :D




Nyt perjantaina 11.10. oli minun ja Poppisen toinen vuosipäivä! Menin tallille kolmen aikoihin ja otin Poppisen sisään. Petra tuli tallille aika pian minun tuloni jälkeen ja lähdettiin läheiselle pellolle ottamaan kuvia! Poppinen oli aika pörheänä tuulisesta säästä, mutta onneksi sain sen lahjottua herkuilla olemaan säikkymättä. Pellolla kaikki oli taas kamalan herkullisen näköistä ja kaikkea olisi pitänyt maistaa. Kuvat menivät ihan pyllylleen omalta osaltani, mutta tässä nyt parhaita otoksia!

En jaksanut käsitellä lähes yhtäkään postauksen kuvaa, mutta toivottavasti kestätte!







Rakkain <3
Myöhemmin mahdollisesti tulossa vielä pitempää postausta meidän tähänastisesta yhteiselosta! :)


12 kommenttia:

  1. Hyvä postaus :)) mut ei ollu niit pihas otettui kuvii :( no ehkä laitat niitä siihe sun ja poppisen postauksee sit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja joo :) Yks on tossa bannerissa, niin en viittinyt samaa pistää!

      Poista
  2. ihana tää uus ulkoasu! Ihania kuvia ja onnea (toisesta) vuosipäivästä :)!

    VastaaPoista
  3. Upia tämä ulkoasu!!!! (:

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo peltokuvat :) Liityin samalla lukijaksikin!

    VastaaPoista
  5. Millä ohjelmalla banneri?

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?