24 lokakuuta 2013

146# HIHS torstai

Nyt vihdoin kun sain taas aikaiseksi kirjoittaa, päätin toteuttaa postauksen Helsinki International ub Horse Showsta, jossa vierailin syyslomaviikon torstaina. Ensimmäisenä ohjelmavuorossa oli Amateur Tour finaalit, joita seurasin osaksi katsomosta ja osaksi käytävien televisioista. Alkuun siis kierreltiin ja kaarreltiin ihan kiitettävästi, ja samalla loin yleissilmäyksen expon tarjontaan. Pakko myöntää, että olin aika pettynyt, koska mitään "OSTA MINUT"-shokkitarjouksia ei oikein ollut.

Mukaan tarttui kuitenkin punaiset pintelit, ihan vain Emmiä ajatellen. Sitten siirryimme taas katsomoon ja ihailimme hetken, kun Amateur Tour-kisailijat kamppailivat sijoituksista.

kiitosta vaan blogger näidenkin kuvien laadusta!
Luokkien välissä taas kierrettiin expoa ympäri varmaan sadannetta kertaa, ja haettiin Hesburgerista ruokaa. Kuvaamisesta teki vaikeaa areenan valostukset, sekä myös jättimäiset esteiden johteet, jotka olivat aina toisen esteen edessä. Kuvattavuutta ei helpottanu myöskään ensimmäisen rivin innokkaita valokuvaajia hillitsevä ruma, sininen aita. Päinvastoin, se oli koko ajan edessä, tai muuten vain häiritsi. 

Kiinnostavin luokista oli mielestäni ponien oma skaba, mutta vähän kyllä jäi harmittamaan, etteivät ponit, jotka yleensä ovat niin surullisen kuuluisia ranttaliksi heittämisestä, eivät tehneet mitään hölmöä. Laukkasivat, hyppäsivät, laukkasivat ja hyppäsivät. Piru vieköön, koulutatte liian hyvin niitä poneja, kun ei jää kuvaajille mitään kivaa kuvattavaa!


Mukaan tarttui myös toiset pintelit, jotka ovat väriltään suloisen keltaiset, ruskea pipo sekä kasa salaisia juttuja, joista kelläkään ei ole vielä aavistusta! Viimeiseksi nähty Black Horse Nuoret Hevoset-luokka oli ehkä vähiten mieleeni, sillä kyllästyin hyvin nopeasti sen katsomiseen, pitkien selittelyiden ja testiratsastuksien takia. Toki, olihan se alkuun ihan mielenkiintoista, mutta pidän enemmänkin vauhdikkaista sekä joidenkin mielestä tylsemmistä esteluokista, korkeudella ei nyt niinkään ole edes väliä.

Hartwallilta en ostanut paljoakaan mitään syötäväksi kelpaavaa, vain yhden limun sekä Hesburgerista aterian. Hampaat irvessä nekin kyllä maksoin, ja harmitti jälkeenpäin, sillä jos olisin saapunut paikalle aikaisemmalla junalla, olisin ehtinyt käymään Pasilan juna-aseman kaupassa, ja olisin täyttänyt laukkuni eritoten juotavista.


Lähdin paikanpäältä viisitoista minuuttia ennen alkavaa kouluratsastusnäytöstä, jota olisin kyllä mielelläni jäänyt seuraamaan. Päivän mittaan ehdin kuitenkin bongailla monen monta tuttua ja hiukka kuuluisampaa bloggaajaa, joita kahta uskalsin jopa moikata. Toinen näistä onnekkaista (no onnekkaista ja onnekkaista.. En voisi kutsua onnekkaaksi, kun vaaleanpunaisiin pukeutunut pikkutyttö huikkaa ohi kulkiessaan "Moi!", ja jatkaa matkaa...)  oli Sofia ja toinen Ella, jonka tunnen/tiedän jo entuudestaan, muutenkin kuin blogin parista.

Myös minut tunnistettiin väkijoukosta, ja minua moikattiin. Kappas, ei tämä pelkkä tavallinen lämppäriblogi olekkaan niin huomaamaton. Kiitos kuitenkin teille jotka moikkasitte! ♥ 

//ps. blogger tosiaan on ihan kummallisella päällä, ja pilaa kaikkien kuvien laadun, ja säätää kirkkautta sekä kontrasteja, joten postauksen kuvasaldo ei ole parhaimmasta päästä, mutta parhaat yksilöt kokivat täydellisen muutoksen, joten päätin, etten julkaise niitä.

6 kommenttia:

  1. noita ympäristöjä tehdessä tuskin ollaan ajateltu valokuvaajia varten ja tuo on kuitenkin jääkiekkohalli, ja ne rumat siniset aidat on ihan turvallisuussyistä siellä :D hyviä kuvia sait kuitenkin!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja sulla on tosi kiva blogi ja ratsastat hyvin!:)

    VastaaPoista
  3. Jos oli niin kamala kokemus, niin olisit mennyt toisena päivänä. Sillon oli nähtävänä varmasti sitä "laadukkaampaa" esteratsastusta. Itsepä päiväsi valitsit, turha sitä on jälkikäteen itkeä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt ehkä ihan kamalaksi kokemukseksi luokittelisi, kuten en missään vaiheessa tekstiä maininnutkaan? Ja mahdollisuus mennä toisena päivänä, oli prosentteina täysi nolla, sillä vastaan olisivat tulleet raha ja aika. :) Ja päinvastoin, olin näytöksen jälkeen onneni kukkuloilla, vaikka muutama juttu jäikin häiritsemään!

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?