14 maaliskuuta 2015

195# Bloggaajapassilla messukeskukseen + ostoksia

Heipparallaa, "pitkästä" aikaa taas täällä blogin äärellä, ja nyt jopa ajankohtaisten kuvien kanssa! Viime viikonloppuna matkani tosiaan kävi kohti Horse fair -messuja, kuten edellisinäkin vuosina. Sain viime vuoden tavoin bloggaajapassin, joka siis oikeutti lehdistötilan sekä klubiravintolan käytön (ravintolasta tiesin kyllä vasta messujen loputtua...) ja tärkeimpänä maksuttoman pääsyn viikonlopun kumpaisenakin päivänä messukeskukseen.

Lauantaina matkasimme aamutallin jälkeen Jessican kanssa junalle, joka kuljetti meidät Pasilaan. Olimme messukeskuksessa vähän ennen aukeamisaikaa ja kun kello löi kymmenen, lähdimme kiertelemään vähän paikkoja. Alkuun kuolasimme vain kaikelle ihanalle, mutta lopulta päädyimme myös kumpikin ostelemaan. Kuvat eivät varsinkaan lauantaina ottaneet onnistuakseen, mutta toivottavasti se ei haittaa! Ohjelma oli jokseenkin samanlaista kuin kaikkina edellisinä vuosina, joten emme myöskään jaksaneet paljoa kuvata ja ison osan ajasta pyörimme muilla messuilla.


Sunnuntaina mukanani oli Saara ja jälleen kerran olimme paikanpäällä koko ajan. Tällä kertaa kuvia tuli otettua hieman enemmän, mutta eipä niistäkään löytynyt montaa kivaa... Tavaraa tuli hankittua taas kiitettävä määrä, mutta ainakin ihminen on tyytyväinen hetken aikaa, eikä poniakaan pitäisi haitata, kun saa poseerata uusien kamojen kanssa ja herkutella. 

Paras ohjelma isolla areenalla oli tuttuun tapaan Knock out - rotujen taisto, ja se taisikin olla ainoa minkä jaksoimme katsoa kokonaan, sillä päivän pääesteluokkaakin katsoimme vain hetken aikaa. Ennen suunniteltua lähtöämme lehdistöhuoneen työntekijä tarjosi meille suurta määrää kuivattua leipää ja otimme ne mielellämme (ainakin Saara, minä olin vähän ideaa vastaan, kun näin leivän määrän...) vastaan. Tämä ihana naishenkilö heitti meidät myös autollaan juna-asemalle, ihana kun näin mukavia ihmisiä on!   


Ja sitten niihin ostoksiin! Messuille lähtiessäni päätin etsiä kaulakappaleellisen fleece-loimen, ja melkein jopa onnistuin siinä, paitsi että ostamani loimi on ilman kaulakappaletta sekä mahavöitä... Mutta kelpaa se kuitenkin. ;) Lisäksi ostin kaksi otsapantaa, toinen on full ja toinen pony, mutta kumpikin menee Poppiselle oikein hyvin. Meksikolaisiin ostin pehmusteen ja lisäksi samalla nappasin mukaan vaaleanpunaisen riimunnarun. Hevosten irtonamit ja kyltti olivat pakko-ostoksia, joista olin haaveillut pidemmän aikaa mutta Solheadsin tuotteisiin pääsin tutustumaan vasta messuilla. Vaikuttuneena ennen ja jälkeen kuvista sekä myyjän puheista ostin nämä sitten kokeeksi ja katsotaan alkavatko vaikuttamaan Poppisen kaljuuntumiseen!

Keskiviikkona neiti pääsikin esittelemään uusia kamojaan poseerauksen merkeissä, jonka jälkeen lähdimme maastoon ja rodeokohtauksen saatuaan onnistui Poppinen heittämään minut alas. Ihana kevät ja ihana yli-viriili Poppinen!  Mutta ei mulla tällä kertaa muuta ollut, joten palaillaan taas ensi viikon alkupuolella! :)

8 kommenttia:

  1. Aivan ihana loimi, kääk! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, oon ihan rakastunu, ja vielä Papanan väriä! ;)

      Poista
  2. Jälleen tosi kiva postaus! Missä liikkeessä painatit loimeen tekstin? :)

    VastaaPoista
  3. Hei onko sulla lisää kuvia tosta kimosta hevosesta, 4. kuva? Hyppäsi niissä esteluokissa la ja su. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sunnuntailta vielä muutama, laadusta ei kyllä ole takeita, mutta... :D

      Poista
  4. Toi loimen väri on ihana :3 Muutenkin todella kiva postaus!

    VastaaPoista
  5. kiva postaus!:) tosi kaunis banneri

    http://pinja-sofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?