28 helmikuuta 2015

194# Mummopoweria!


Heippa, saatiinhan vielä helmikuulle yksi postaus, vaikka alkuun epäilinkin siirtäväni tämän alkuviikolle. Viime viikkoina olen ratsastellut jonkun verran Misty-mummelia, joka kylläkin lähti uudelle tallille tiistaina. Sitä ennen Misty ehtikin asustella Poppisen kanssa samalla tallilla lähes vuoden! Viime viikon torstaina sain jopa kuvia ratsastuksesta ja samoin sen jälkeisenä lauantaina. Kuvista kiitokset Jessicalle sekä Evelle! :) Kuten varmaan huomaatte, tämä postaus on aika pikaiseen väsätty, enkä jaksanut enää kirjoitella lauantain ratsastuksista, joten toinenkin Misty-postaus on tulossa.

Torstaina kenttä oli hieman paremmassa kunnossa, joten pääsimme menemään "kunnolla", vaikka alkuun meno olikin aika kankeaa. Aloittelin vain ratsastamalla kunnolla eteen, ja vasta lopuksi aloin vaatimaan hieman enemmän, ja Misty välillä vähän liioittelikin vetämällä itsensä ihan koukkuun. Rouva jaksoi hienosti myös heittää peräpäätään useaan otteeseen, mutta onneksi Mistyn pukeissa on aivan naurettavan helppo istua. :D

Tehtiin ihan vain perus juttuja, mutta Mistyllä ei tuntunut olevan vauhtia paljoakaan, joten lähdimme käymään läheisellä metsäpolulla ottamassa muutamat laukkapätkät, jonka jälkeen vauhtia alkoi kentälläkin löytymään, ja alun kankeus oli tipotiessään. Mentiin jonkun aikaa vielä kentällä, jonka jälkeen kävelimme loppukäynnit ja veimme ponin talliin. Mummo oli taas tavalliseen tapaansa oikein mukava ratsastaa!


Pahoittelut vielä vähän köyhähköstä postauksesta, ensi kerralla sitten parempi, mutta nyt hyvät illanjatkot! 

1 kommentti:

  1. Minkä rotuinen tämä Misty on? :D Nää pinkit varusteet sopii sille hyvin! :3

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?