25 kesäkuuta 2014

173# Kesäkuun kuulumiset

Taisin viime kerralla innostua liikaa, kun hehkutin kolmatta postausta viikon sisään, sillä tahti lopahtikin sitten alta aikayksikön ja tässä sitä taas ollaan! Kuulumisia löytyy vaikka millä mitalla ja kuviakin muutaman viikon takaa, mutta tiivistän viime viikot vain kuvilla ja lähipäivistä voinkin sitten kirjoitella enemmän seuraavassa postauksessa, sillä en ole saanut Saaralta vielä kuvia.

14.6. hevoset pakattiin autoon ja siirtyminen kesälaitumelle alkoi! Perillä Poppinen otti ihan lunkisti, vaikka intoutuikin aitauksessa riekkumaan Jätkän kanssa. Se kuitenkin tallusti trailerista aivan rauhassa ja hetken laitumella riehumisen jälkeen alkoi syömään aivan tyytyväisenä. Jaa, täällä taas, täähän olikin ihan kiva paikka! 


Ennen muuttoa ehdittiin kuitenkin touhuta omalla tallillakin paljon, ja postaamatta on jäänyt Poppisen kanssa puomeista, muutamasta maastoireissusta sekä Jätkän kanssa hyppelyistä ja yhdestä köpöttelymaastosta. Hypyistä en saanut kuitenkaan kuvia, eikä homma oikein sujunut, joten ei siitä sen enempää. Poppisen kanssa puomit eivät ottaneet oikein sujuakseen, joten kyseiseltä kerralta ei löytynyt kuin yksi valmiiksi muokattu kuva (koska koko albumi hävisi kuin tuhka tuuleen, käymättä tietokoneen roskakorissa edes?).


Laitumelle laskun jälkeen Poppinen sai pitää yhden vapaapäivän ja maanantaina neiti pääsi liikutukseen. Poppinen oli onnistunut hommaamaan itselleen lauantai-maanantai välisenä aikana suupieleen haavan, joten ollaan yritetty vältellä vähän kuolainten käyttöä ja nyt jätettiin ne sitten muutama päivä sitten kokonaan pois siihen asti kunnes suu on taas ok, sillä en halua ottaa sitä riskiä, että se nyt aukeaa uudestaan juurikun on paranemassa. Onneksi Poppinen on kiltti, oli kuolaimet suussa tai ei!

Ensimmäiset kerrat laidunpaikalla mentiin kuitenkin kuolaimilla, kuten myös osa maastolenkistä viime lauantaina. Poppinen on kuitenkin ollut ihan jees, vaikka virtaa on ollut ihan riittämiin! Nyt ylimääräinen energia on onneksi saatu jo kulutettua, eikä tarvitse pelätä hevosen sinkaisevan joka ilmansuuntaan, varsinkaan kun ei ole kuolaimia suussa tai satulaa selässä.


Mutta kuten sanottu saatte lisää kuulumisia ensi postauksessa, jonka pyrin saada julkaistuksi heti kun Saara vain lähettää minulle kuvia. Voisin myös nyt kesäaikaan mahdollisesti toteuttaa jotain erikoispostauksia, jos vain teillä on toiveita ja ideoita sellaisiin? Uutta banneria kaipailisin myös kipeästi, sillä en itse saa mitään ideaa enää omiini, joten jos täältä löytyy joku innokas bannerintekijä, niin blogista saa vapaasti valita mieluusti kuitenkin kesäisiä kuvia, joista saa tehdä meille bannerin! :) Palataan kuitenkin ensi postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?