29 kesäkuuta 2014

174# Testissä: kaulanaru!

Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, ovat kuolaimet joutuneen jäähylle nyt hetkeksi aukinaisen suupielen vuoksi. Niinpä olen kehittänyt vaikka mitä viritelmiä riimulla, sekä suitsilla, mutta lopulta päätin heivata ylimääräiset härpättimet pois päästä, ja testata, kuinka Poppinen toimii vain kaulanarulla.

Alkuun homma oli hieman hämärän peitossa, eikä Poppinen oikein tiennyt miten sen olisi pitänyt suhtautua siihen, ettei suussa taikka päässä ollut mitään, ja silti ihminen killui selässä pyytäen pysähtymään, peruuttamaan sekä ravaamaan ja laukkaamaan. Se kuitenkin teki kaiken pyydetyn mukisematta, vaikka laukannostot aiheuttivatkin ensalkuun pieniä pomppuloikkia sekä päänviskelyitä.


Poppinen kuitenkin hidasti ja pysähtyi tosi hienosti, (laukka on ainut poikkeus, mutta pienellä säädöllä käynti-ravi-laukka-siirtymisetkin sujuvat) eikä riekkunut tai hölmöillyt turhia. Ensimmäisellä kaulanaruilukerralla se oli kyllä normaalia nöyrempi, sillä se varmaan hämmentyi niin kovin muuttuneesta systeemistä, mutta jo toisella kerralla se laukkasi ympäri kenttää aivan innoissaan, vaikka yrityksenä oli ollut ravista käyntiin-siirtyminen... Testailuhalua siis ilmassa, mutta Poppinen tietää kyllä rajat, ettei aivan uunona porskuta ympäri kenttää täyttä vauhtia.

Hetkittäin minulla on iskenyt jännitys päälle, Poppisen singahdettua matkaan, mutta vielä ei ainakaan ole tultu selästä alas, ja toivon mukaan en sieltä ihan heti tulekaan. Tiivistettynä siis Poppinen toimii ihan kivasti kaulanarulla ja varmaan hömpyttelen sillä aina välillä jatkossakin, sillä ensimmäiset kolme kertaa ovat sujuneet niin hyvin! Tällä hetkellä Poppisen suu on hyvin paranemaan päin, mutta kokeiltuani tänään kuolaimia, päätin että annan suun parantua vielä muutaman päivän ihan rauhassa, ja touhutaan kaikkea ilman kuolaimia. Toivottavasti Poppinen ei saa hankittua itselleen kesän aikana lisää tuonkaltaisia haavoja, sillä vaikka rennot viikot ovat välillä oikein nmukavia, polte kunnon ratsastukseen kasvaa koko ajan!


Ratsastuksen ohella olen myös irtojuoksuttanut Poppista muutamaan otteeseen ja tehneet maastakäsinharjoituksia. Olen myös terästänyt hieman Poppisen muistia temppujen suhteen, jonka ansiosta sain vihdoin ja viimein opetettua Poppiselle tassu-tempun myös selästä käsin! Ei se nosta jalkaansa läheskään yhtä korkealle kuin Jätkä, mutta pienikin pyydetty jalannosto on kehujen arvoinen.

Kuten varmaan myös huomaatte, on blogi saanut uuden bannerin joka taiteili tällä kertaa Jossu! Kiitos hänelle siis siitä, itse pidän ainakin. :) Bannereita saa kuitenkin yhä tehdä ja lähettää jos joku haluaa sekä jaksaa ja jos niitä tulee enemmän kuin muutama, niin voin esitellä ne täällä! Mutta nyt päästän teidät katsomaan loput kuvat, ja itse pääsen kirjoittelemaan muutaman postauksen varastoon, julkaisua odottamaan! ps. kuvat ovat facebookin kautta saatuja, joten propsit siis laadulle!



7 kommenttia:

  1. Ihana postaus!
    Mikä muuten sen suupielissä on? Omalla kopukalla aukesi tasan vuosi sitten suupielet ja niitä paranneltiin moneen otteeseen, mutta olivat todella herkät aukeamaan uudelleen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Poppinen on vissiinkin onnistunut syömään/tökkäämään jotain terävää (tai sitten ihan vain haavaheinää), jolloin toiseen suupieleen oli synytynyt tuollainen pieni haava! Ikäviä nää suuhaavat, mutta ei siinä voi kuin odottaa paranemista... :/

      Poista
  2. Ai säkin oot ruvennu "hippeilee" :D voi ei. Menikö ees kovaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miten sen nyt ottaa... :D Meinasinkin kirjoittaa postaukseen, että ei me olla kuitenkaan siirtymässä mihinkään kuolainlakkoon, eli hippeily jää vain hömppäilyksi, ja meni kovaa toisella ja kolmannella kerralla! :D

      Poista
  3. Kiva postaus! kukas otti kuvat ;)) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitti ja en kyl tiiä ! Joku juippi varmaa :D

      Poista
  4. Ihana postaus! Kivoja kuvia!

    http://unelmanuusisuunta.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?