08 elokuuta 2015

BLOGIKIRPPIS + tarvitsetko banneria?

Juhuu päätin avata bloginkin puolelle kirppiksen, kun en ole saanut vielä facebookin välityksellä kaikkia ylimääräisiä tavaroita myytyä. Tarkempaa tietoa tuotteista saatte kirppiksen sivulta, jonne pääset klikkaamalla alla-olevaa kuvaa! Muistutan että kirppiksellä ei ole kaikkia tavaroita vielä laitettu ja varastosta löytyy kaksi satulaa, paljon raippoja, nahka- sekä nailonriimuja, satulavöitä, kaksi huopa-pintelisettiä, talviratsastussaappaat, suitsia sekä kuolaimia, joten kyselkääpä rohkeasti josko minulta löytyisi jotain tarvitsemaanne. :)

klik! 

Ja toinen asiani koskeekin sitten bannereita. Koko keväänä/kesänä en ole tehnyt kuin kavereille muutaman hassun bannerin, sillä yksinkertaisesti aikaa ja inspiraatiota ei ole riittänyt. Nyt kuitenkin ryhdistäydyin ja päätin tehdä ainakin alkuun muutamalle halukkaalle bannerit, edellytyksenä kuitenkin se, että kuvat ovat hyvälaatuisia!! 

Jos siis tarvitset banneria/ulkoasua käy kurkkaamassa banneripajasta ohjeet tilaamiselle. Tehtyihin bannereihin tulee luonnollisesti tekijän leima, mutta kokonaisen ulkoasun tehdessäni olisi suotavaa jos blogiin merkittäisiin johonkin nimeni ja blogin osoite. 

Toivottavasti nautitte blogikirppiksestä sekä bannereista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?