19 elokuuta 2015

LINKKAA BLOGISI



Terve vaan taas! Ajattelin näin alkusyksyn (melkein jo itkettää tuon sanominen) kunniaksi toteuttaa Linkkaa blogisi -postauksen, suunnattuna kaikille blogin lukijoille. Tämähän on tosiaan ensimmäinen tälläinen blogin historiassa, mutta toivon että osallistujia riittäisi. :)

Eli siis ohjeet ovat helpot; linkität blogisi pienen esittelyn kera kommenttiboksiin 24.8. mennessä, jonka jälkeen minä valitsen pienen tutkinnan jälkeen viisi suosikkiani + yhden erikoismaininnan ansaitsevan. Valitut blogit esittelen sitten omassa postauksessa, kirjoittaen niistä omat mielipiteeni ja mitä todennäköisimmin liityn lukijaksi. Tähän ottaisin mieluusti sitten vain hevos-/eläinblogeja, sillä lifestyleblogeista en muutenkaan oikein perustaa. Kiitän jo etukäteen jokaista osallistujaa! :)

Nyt sitten vain linkittelemään!

32 kommenttia:

  1. welifedream.blogspot.fi

    v.2000 syntyneen tytön heppa/lifestyleblogi. Lähinnä aiheet kuitenkin pyörivät heppailun ympärillä liikutushevosten kanssa.

    VastaaPoista
  2. Haaveita hevosista

    Blogini on aikaisemmin kertonut 12-vuotiaan ratsastuskoululaisen puuhailuista tallilla, kisoista ja valmennuksista pääosin sh.ruunan kanssa. Syyskuusta alkaen mukaan tulee kolmevuotias, ratsun ammattia opetteleva suomenhevostamma, jota alan vuokraamaan.
    Kuulumispostausten lisäksi blogissa on kuvapostauksia sekä.suht. usein muita erikoisempia postauksia.

    VastaaPoista
  3. http://www.jellonat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. http://www.jellonat.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 12.12.14 meille saapuneesta Jarppi koiruliinista joka täyttää pian 3v!
    Jarppi on Saksanpaimenkoiran sekä Labradorinnoutajan sekoitus, ja vahingossa putkahtanut ^^
    Blogi on puoleksi Valokuvaus blogi koska harrastan valokuvausta, kuitenkin kuvaan vain Jarppia..

    VastaaPoista
  5. http://tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.fi/
    17-vuotias lukiolainen kirjoittaa hevosharrastuksestaan Once upon a Time -nimiseen blogiin. Teksteissä pääsääntöisesti seikkailee entinen ylläpitohevoseni, nykyisin ensimmäinen oma hevoseni, 13-vuotias ruotsalainen kylmäveritamma Lobe. Nyt kaikkien näiden takapakkien jälkeen yritetään päästä takaisin jaloillemme, elämä nivelrikkoisen kanssa ei ole mistään helpoimmasta päästä... Tervetuloa seuraamaan meidän ylä- ja alamäkiä, sillä meillä ei todellakaan mene aina kaikki niin kuin pitäisi!

    VastaaPoista
  6. laukkaponit.blogspot.fi

    Riki ja Joy -blogin päätähtinä esiintyy kaksi isoa ponia, eestintamma Riki joka on jo muutaman vuoden pyörinyt mukana, sekä risteytysruuna Joy joka tuli noin vuosi sitten meidän mukaan. Joyn kanssa kisataan aktiivisesti, ja blogi painottuu sille saralle aika paljon. Blogissa seurataan ponien kuulumisia, niiden kanssa valmentautumista ja kisaamista. Täysin hevosaiheinen blogi siis :)

    Lukijana olenkin jo aika pitkään tässä blogissa ollut ja kiva blogi kyseessä :)

    VastaaPoista
  7. http://polkuapitkineteenpain.blogspot.fi/ Valokuvauspainotteinen

    VastaaPoista
  8. http://patu-nouseratsaille.blogspot.fi/

    Blogin päätähtenä seikkailee 8 vuotias lämppäri ruuna. Kerron arjen ylä- ja alamäistä, sekä yritän saada mahdollisimman paljon kuva- ja videomateriaalia. Esittely sivuilta löytyy lisää tietoa minusta, sekä hevosesta, että myös miten ruuna on meille päätynyt!

    VastaaPoista
  9. http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi
    I Dressyrsadeln -blogi kertoo -99 syntyneestä ratsastajasta ja -07 syntyneestä kouluhevosesta. Kouluratsastus on päälaji, mutta hevosen piilevän estetaidon löytäminen avaa uusia ovia estepuolellekin. Blogissa siis treenipostauksia, valokuvauspostauksia ja kisapostauksia. Ja vaikka kouluratsukko ollaankin, ei blogia kirjoiteta nuttura tiukalla ;)

    VastaaPoista
  10. http://toisetmaailmat.blogspot.com/
    Kertoo kahden kengättömän hevosen elämästä. Blogi on aluillaan vasta joten postauksia on todella vähän. Esittely löytyy blogista en nyt kiireessä kerkiä siitä kummoista lyhennettä tehdä 😄

    VastaaPoista
  11. http://perfect-pony.blogspot.com/
    Hevosenhoitajaksi opiskelua, ajatusten virtaa ja kahden pippurisen ponin seikkailuja 16-vuotiaan taivaanrannan maalarin kirjoittamana :)

    VastaaPoista
  12. http://ponitsuvi.blogspot.fi/

    Blogissa seurataan 17-vuotiaan tytön ja hänen 6-vuotiaan vuokrahevosensa kehitystä ja puuhailua. Pyrimme harrastamaan mahdollisimman monipuolisesti: käymään valmennuksissa, humputtelemaan ja maastoilemaan. Dalia on persoona isolla P:llä, joten tylsää meillä ei ainakaan ole! Välillä blogissa seikkailee myös muita hevosia.

    VastaaPoista
  13. www.hereandnow-sofkulen.blogspot.fi

    Innokas bloggaaja kertoo elämästään, jonka aihealue hyppii aiheesta toiseen, mutta päätähtinä varmastikin ovat kaviokkaat. Elämäni on suurimmaksi osaksi pelkkää heppaa ja tallia eikä postauksia muusta helposti synny. Yritän kuitenkin kertoa mahdollisimman monipuolisesti arjestani, täytän postaukset tuhansilla kuvilla ja pyrin kirjoittamaan oikeakielisesti ja monipuolisesti. Tavoitteena on myös täyttää blogia erillaisilla erikoispostauksilla ja videoilla.

    VastaaPoista
  14. Valmennustallilla treenailevan 16v tytön blogi. Blogissa tällä hetkellä pääroolissa on FWB rotuinen 18v tamma, joka toimii kisa- ja treeni käytössä minulla! Kisaamme koulua,esteitä ja kenttää! Blogissa esiintyy myös vahvassa roolissa entinen kisaponini, joka on kylläkin tällä hetkellä saikulla! + muita tallin heppoja satunnaisesti!:-) Postauksissa hyvä laatuiset kuvat ja löytyy videoita sillon tällön.

    www.valttijamaisa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. http://goodtogomiiru.blogspot.fi/
    - 21v lakiopiskelija
    - 9vpv tamma
    - esteratsastus
    - hevosen omistajan arkea, joka ei aina ole niin helppoa

    VastaaPoista
  16. http://edesainaeivoivoittaa.blogspot.fi/2015/08/linkkaa-blogisi.html?m=1

    VastaaPoista
  17. http://emma-heinonen.blogspot.fi/

    Juuri Ypäjällä opiskelut aloittanut tuleva hevosenhoitaja kertoo arjestaan ja opiskeluistaan.

    VastaaPoista
  18. Mulla on mennyt ihan ohi, miksi poppisella ei voi enää kunnolla hypätä?:o

    VastaaPoista
  19. Ellikin blogi. Toimittajan urasta haaveileva tätiratsastaja tekee hevosaiheisia juttuja ja pohtii omaa ratsastustaan. Vuosia selässä on kertynyt vasta kolme, joten paljon ihmeellistä tulee koko ajan vastaan. Vasta viime kuussa astuin ratsastuskoulun ulkopuolelle liikuttamaan yksityisessä omistuksessa olevaa hevosta.

    (Kommentoijan nimi toimii linkkinä.)

    VastaaPoista
  20. www.iddejacoda.blogspot.fi

    Esteheppa Codan elämää kertoo arjesta, haasteista, treeneistä, kisoista, luottamuksesta, ystävyydestä, ja kaikesta mahdollisesta oman hevosen kanssa :)

    VastaaPoista
  21. Trust is about us
    http://siirixo.blogspot.fi

    19- vuotias ratsastuskoululainen postailee pääosin tunneistaan, mutta myös muita heppajuttuja ilmestyy silloin, kun sellaisia on kerrottava mm. pienimuotoisen hevosvalokuvausharrastuksen myötä. Blogini päätähtenä on 12- vuotias puoliveriruuna Pirelli "Pilleri", joka toimii vakioratsunani niin koulu- kuin estetunneillakin. Pilleri on aika innokas menijä, mutta energiansa oikein kanavoidessaan on niin maan mahtava, ettei sanat riitä kuvaamaan. Siksipä meidän meno onkin aikamoista vuoristorataa ja ei ole kahta samanlaista hetkeä vielä koettu puolen vuoden "vakkariheppasuhteen" aikana!
    Palailen juuri pienestä hiljaiselosta pääsykokeiden takia, ja toivepostaukset odottavat suorastaan jonossa toteuttajaansa *_* Better start writing then...

    Tervetuloa tutustumaan :)

    -Siiri

    VastaaPoista
  22. http://kouluratsu.blogspot.fi/

    Kirjoitan kouluratsastusblogissani treeneistä sekä kisoista kahden hevoseni kanssa. Kilpailen kansallisella tasolla junioriluokkia.

    VastaaPoista
  23. www.kaksi luotu kulkemaan.blospot.fi

    Täysi-ikäisen lukiolaistytön käsialaa oleva blogi, jossa päätähtenä on temperamenttinen ylläpitotamma, Flink. Blogin pyrin pitämään mahdollisimman laadukkaana suurien, hyvälaatuisten kuvien ja satunnaisten videoiden avulla.

    VastaaPoista
  24. http://world-with-horses.blogspot.fi

    20-vuotiaan ratsastajan blogi kertoo valmennuksista, kilpailuista sekä tavallisesta arjesta hevosten kanssa iloineen ja suruineen. Blogista löytyy myös postauksia ulkomailla heppailusta, sillä olin useamman kuukaiden tänä vuonna Virossa. :)

    VastaaPoista
  25. mylifewithtoper.blogspot.fi

    Blogi kertoo 14vuotiaan tytön ja 10 vuotiaan puoliverisen arjesta. Nykyään blogissa on esiintynyt jo myös muutamat kisat, mutta nyt luultavasti pidämme vähän taukoa. Kisaamme 1 tasolla esteitä. Kirjoitan blogiin myös satunnaisia lifestylepostauksia :) Pyrin jokaiseen postaukseen laittamaan laadukkaita kuvia ja myös joskus videoita!

    VastaaPoista
  26. http://ulkoavuilla.blogspot.fi/

    -99 syntynyt tyttö joka on juuri aloittanut opiskelun Ypäjän hevosopistolla. Blogi vasta aloittanut mutta eiköhän niitä postauksia tule tässä syksyn mittaan tiuhempaan tahtiin.

    VastaaPoista
  27. Varjossa Kasvanu
    Vuonna -96 syntynyt hevosharrastaja ja oman hevosen omistava nuori naisenalku kirjoittelee päivä arjestaan 14v lämpöisen kanssa ja nyt kuvioihin tulleesta 12v ylläpito suomenhevosesta.
    Blogi on perustettu vuonna 2012 ja alkumatka oli heikkoa, mutta nyt blogi on aktiivinen ja postauksia tulee kuukaudessa melkein yksi viikossa, joskus enemmän tai vähemmän. Yhteistyössä mikroverenkiertoa hoitava BEMER.

    VastaaPoista
  28. http://blogi.tiiatahvanainen.com
    Hevosvalokuvaukseen keskittyvä blogi. :)

    VastaaPoista
  29. www.senjaheppailee.blogspot.fi

    Blogin kirjoittaja on aloitanut opinnot Ypäjän hevosopistolla. Blogissa seikkailee myös melko iso puoliveriruuna, joka on minulla puoliylläpidossa täällä Ypäjällä. Tavoitteena tutustumisen jälkeen hepan kanssa on kisailla kouluratsastuksessa. Tervetuloa seuraamaan! ( blogi on melko uusi )

    VastaaPoista
  30. http://sonjajahiski.blogspot.fi/

    Blogin päätähtenä toimii 12 vuotias sinisilmäinen suokkiruuna Hiski. Blogia kirjoittaa minä, eli 13 vuotias tyttö. Kirjoitan blogissa treeneistä, tunneista, joskus kisoistakin missä nyt käydäänkään, hauskanpidosta ja kaikesta maan ja taivaan välillä. :)

    VastaaPoista
  31. Tervetuloa seurailemaan 17-vuotiaan tytön ylläpitämää blogia. Kirjoittelen kolmen suloisen agilitylampaan seikkailuista ja tietysti rakkaasta hevosharrastuksestani. Hiljattain kuvioihin on tullut mukaan uusi vuokrahevoseni Kimi, white beauty. Huumorilla varustetut postaukset/videot pistävät suupielet kohti kattoa jo silkasta myötähäpeän tunteesta. Blogini tarkoitus on kylvää iloista mieltä ja muistuttaa siitä, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti. Toivottavasti viihdyt ! :)

    http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  32. http://ewejapam.blogspot.fi/

    Blogi on vasta ikään perustettu ja vielä vaiheessa, mutta se kertoo 23v neitosen ja 6v pv tamman kohelluksista, kisailuista, valmennuksista ja muusta arkipäivästä. Blogiin eksyy myös välillä kissoja sillä blogin kirjoittaja kasvattaa pienimuotoisesti kotioloissa norjalaisia metsäkissoja. Tervetuloa tutustumaan blogiin!

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?