29 elokuuta 2015

Se oli sitten siinä

Elämä on joskus hassua. Tulee ylämäkiä ja alamäkiä sekä sitten suuria päätöksiä.

Kuten osa varmaan tietääkin lähdimme kesän alussa uuteen paikkaan jättäen taaksemme tallin, jossa Poppinen oli asunut sen valmistumisesta saakka. Jo silloin oli kylläkin tiedossa että majailemme siellä vain kesäkuukaudet, mikä tarkoitti sitä, että oli suurien päätösten ja suunnitelmien aika. Mutta koska huonot kokemukset, budjetti tai välimatka tulivat lähes jokaisen tallin kohdalla vastaan, näytti homma aika toivottomalta. Koska jotakin oli nopeasti kehiteltävä, tuli väistämättä päähän ajatus, jonka johdosta tänään Poppinen muutti uuteen kotiin.

Tänään tallilla pakkasin Poppisen viimeisiä tavaroita matkaan ja siivosin sen tarhan. Kesä tosiaankin meni hujahduksessa ohi, sillä kesäloman ensimmäisen päivän kuin eilisen, vaikka se olikin jo kolme kuukautta sitten. Se oli hyvää aikaa se, mutta toivon ja uskon että tämän johdosta kummankin elämä lähtee vielä parempaan suuntaan.


Nyt jotten järkyttäisi teitä enempää voin innosta hihkuen kertoa, että kaikki ylläoleva oli kyllä totta, mutten kertonut koko totuutta! Nämä muutokset eivät kuitenkaan tarkoita missään nimessä mitään muuta kuin sitä, että neiti on tullut nimenomaan kotiin. 


11 kommenttia:

  1. Eli siis onko Poppinen muuttanut omaan kotiisi siihen pihaan vai onko se myyty? Mulle jäi pieni epäselvyys tästä.. :D

    VastaaPoista
  2. Huhhuh, kylläpäs osasit huijata... :D Ihanaa, että saitte asiat järjestymään! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, piti vähän yrittää järkyttää :D Ja sanopa muuta ♥

      Poista
  3. S**tana että säikäytit! :D Huippuhienoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hyvä niin :D Ja niinpä, oon ite ihan hämmennyksissä vieläkin et nyt se ei tästä enää mihinkään lähde! ♥

      Poista
  4. reetta ei saa huijata tälleen!! :D

    VastaaPoista
  5. Sait jotenkin kuulostamaan vaisulta ton kesän lopun, mä täällä taas puhkun ja puhisen että joko ponit vois muuttaa takas kotia jotta pääsis treenaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miten sen nyt ottaa, ihan huippua tää on että kesä loppui jotta Poppinen pääsi kotiin, mutta saatiin myös heittää hyvästit ainakin hetkeksi omalle kentälle ja muille "hienouksille" :) Että kevääseen asti varmaan keräillään enemmänkin menetettyjä lihaksia kuin treenataan koulukiemuroita.

      Poista
  6. Onko sulla poppisella kaveria sun kotonas, vai joutuuko oleen yksin?

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?