08 helmikuuta 2015

189# Hankirallia

Heippa! Tätä postausta voisi kai myös kutsua kuvapostaukseksi, sillä tämä sisältää taas paljon kuvia! Eve oli lauantaina mukanani tallilla ja lähdettiin pellolle rallittelemaan. Ilma oli hyvä ja Poppiselta löytyi juuri sopivasti virtaa ja se jaksoi hyvin tarpoa korkeassa lumihangessa. Loppua kohden sillä alkoi hieman keittämään yli ja tein perinteiset pelto-Reetat, eli tasapaino lähti ja liu'uin kyljelle, josta ainut vaihtoehto oli sitten pudottautuminen kinokseen.

Selässä oli yllätävän hankala istua, varsinkin Poppinen päätti lähteä kuskaamaan laukassa, sillä jo ravi tuotti hankaluuksia. Muutamaan otteeseen kävinkin kaulalla, josta olen tehnyt pienen kollaasin. :D Oli kyllä hauska reissu, vaikka Poppista vähän jännittivätkin hiihtäjät ja pientä pelleilyä oli havaittavissa. Kotimatkalla kadotettiin myös yksi meidän pinteleistä, joka onneksi löytyi tänään maastossa ollessamme!


Tässä siis pientä kollaasia meidän hurjasteluista. :D Huomioikaa että kuvassa on kolme kuvasarjaa ja kaksi yksittäistä kuvaa, eli koko aika ei mennyt pelleilyyn, vaikka siltä näyttääkin! On se hassu tamma.   

Nyt hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille, siellä se maanantai taas kolkuttelee oven takana...

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Mulla ei kävis mielessäkään mennä tolla mun lämpösellä minnekkään pellolle ilman satulaa,koska siinä vaieessa olis kuskilta joka raaja murskana. Teillä on super iloisen näköistä menoa! Ja erityis kehut kuvaajalle, joka sai näin mahtavia kuvia ! :)
    http://nooranhevosharrastusblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos :) Poppinen on onneksi tuollainen laama, ettei sen selässä tarvitse pelätä! :D

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?