16 helmikuuta 2015

190# Uusia kuvioita


Mistäs sitä nyt aloittaisi. Paljon on taas tapahtunut lyhyen ajan sisällä, niin hyviä kuin sitten ikäviäkin juttuja. Ensinnäkin Poppinen ja Jätkä asuvat nykyään eri paikoissa, joten Jätkään liittyviä postauksia saattaa tulla vieläkin harvemmin kuin ennen, mutta kunhan kuvia saa, niin ei sen pitäisi haitata. Poppinen asuu siis yhä samalla tallilla Misty-mummon ja erään suomenhevosen kanssa. Kävin tänään ensimmäistä kertaa Jätkän uudessa paikassa ja pystyn toteamaan että siellä on järjettömän hyvät maastot, ja tänään päästiinkiin seikkailemaan niissä hyvässä seurassa sekä lisäksi sain jonkun verran kuviakin.

Mistyn kanssa kävin yhtenä päivänä pitkällä maastolenkillä ja ilma oli mitä mahtavin! Poppisen kanssa ollaan tehty ihan normijuttuja, vaikkakin satulan kanssa sileällä työskentely on hieman jäänyt. Paljon ollaan menty ilman satulaa ja Poppinen on ollut vuoroin aivan kamala ratsastaa ja seuraavana päivänä taas ihan huippu. Kuvia ei löydy, koska olen viime aikoina ratsastanut vasta iltasella.


Tänään tosiaan pääsin ratsastelemaan Jätkää ja alkuun suuntasimmekin pellolle. Pelto oli kuitenkin aika huono vaihtoehto ratsasteluun, sillä siellä oli aivan älyttömän raskas hevosenkin kulkea, ja hanki jaksoi kantaa minutkin kun jouduin jalkautumaan kesken ratsastuksen. Mentiin siis pellolla ihan vain hetki, jonka jälkeen lähdettiin ensiksi läheiselle metsätielle ja sitten kävelytietä pitkin kohti hiekkamonttuja. 

Jätkä oli tuttuun tapaansa ihanan innokkaana menossa ja välillä meillä tulikin pieniä erimielisyyksiä vauhdista, kun herra olisi halunnut päästellä menemään, kun minä taas tahdoin hidastaa. Metsätiellä otettiin vähän reippaampaa ravia ja montuilla laukattiinkin, vaikka Jätkä olisi mieluusti ravannut sielläkin. Oli kyllä mukava reissu ja odotan innolla kun päästään tutustumaan näihin maastoihin paremmin! :) 


Poppisen kanssa tehtiin eilen taas pitkää päivää, kun tultiin meille kotipihaan kuljettamaan serkkuja selästä käsin sekä pulkassa. Poppisellakin vaikutti olevan oikein hauskaa, kun sai taukoillakin muutamaan otteeseen ja ympärillä oli paljon ihailevia ihmisiä, joista melkein jokainen kävi vähintäänkin kerran silittelemässä ja rapsuttamassa. Kotimatkalla kuljettiin hiekkakuoppien läpi ja ralliteltiin siellä vielä vähän ennen paluuta tallille. 

Nyt hiihtoloman aikana on taas mahdollisuus päästä maneesille ihan ihmisten aikoihin, ja aijon hyödyntää mahdollisuuden, kunhan saan jonkun lähtemään mukaan kuvaamaan. Loppuviikosta jos päästäisiin toteuttamaan edellisviikolla kaatuneet suunnitelmat hyppäämisestä... No, eipä mulla muuta sitten tällä kertaa! Palaillaan taas tällä viikolla. :) 


10 kommenttia:

  1. Upeita kuvia taas!

    VastaaPoista
  2. Miksi hepat vaihtoivat eri talleille?

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia!! :) aiotteko poppisen kanssa muuttaa samalle tallille kun Jätkä vai jäättekö tuonne missä olette nyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei muuteta, jäädään todennäköisesti tuonne, katsoo mihin sitten kesällä.

      Poista
    2. Ok. Teetkö muuten paljon tallitöitä siellä missä Poppinen on? :)

      Poista
    3. Tehdään nykyään joo aika paljon :)

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?