26 huhtikuuta 2013

101# Viikkokatsausta

Viikko on taas hurhahtanut melkein ohi, ja saan nyt vasta aikaseks kirjottaa tänne. Jälleen kerran, en jaksa tarkasti selittää joka päivästä, joten kirjotan niistä vaan jolloin sain kuvia.

Maanantaina mentiin V'n ja Jätkän kanssa aluks montuille läträämään vesilätäköihin. Poppinen oli ihan että jesjesjes, mutta pakko myöntää et mua vähän jännitti :D Laukkailtiin ja ravailtiin vesilammikoissa, ja yhessä vaiheessa noustessani takasin selkään (raippa tippu) Poppinen heitti kunnon rodeon, ja mä roikuin jo ihan henkihievärissä siin kyljellä. Toisen kerran meinasin lentää ylämäessä, ku hyppäs eteenpän ja vetäs pään jalkojen väliin :D

Maastosta tultuamme mä menin vielä Poppisella kentälle. Poppinen oli alussa ihan kamala, mut lopussa se oli ihan huippu, eikä koskaan oo menny niin hyvin mulla!

 
                           
 

Tiistaina menin pitää Jessicalle vähän tuntia. Sitten juoksutettiin Latea. Tunti meni kans ihan kivasti. Ope korjas vähän mun asentoa ja Henrikin toimi kivasti. 


Keskiviikkona menin koulun jälkeen ratsastamaan Taikaa. Löysin tallista vaan pienen esteraipan, ja sen takia Taika oli kauheen tahma ja laiska koko ajan. Laukka ei pysynyt yllä, ravi oli vaan hölkkäilyä, ja mitään ei pidätteistä tai pohkeista noteerannut. Seuraavan kerran otan kyllä vaikka kotoa kouluraipan, ja sitten huiskin sillä menemään. Lopussa Taika oli kuitenkin ihan ok. Myöhemmin pidin taas Jessicalle tuntia. 

 
<3
Torstaina menin tallille sitten ratsastamaan molemmat hepat - ensin Poppinen ja sitten Jätkä. Poppinen oli taas alkutunnista ihan hirveä. Sitten kun jumppailtiin ja taivuteltiin alussa, niin rupes menemään ihan kivasti! R tuli ottamaan vähän kuvia ja videoita.
voiku oppis kattoo eteenpäi

 Seuraavana oli vuorossa Jätkä, jolla menin yhtä puomia sitten. Jo alkuun tuli hirvee paniikki et kuka tää heppa on, ku Jätkä oli aivan loistava! Se oli niin mahtava, et oisin voinu rupee itkee siellä selässä. Toinen oli kanssa ihan innoissaan puomista, ja vetikin sen muutaman kerran aika kivankokosella loikalla yli. Nää Jätkä-kuvat on otettu itselaukaisimella, joten laatu ei ole järin kehuttava.


Hiiiiiiiieno !


Anteeks nyt kun tuli taas tällänen järkyttävä postaus...





4 kommenttia:

  1. Voitko pistää tänne jotain koostevideota? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin pistää, ja itseasiassa se olikin suunnitelmissa ensipostausta varten. :)

      Poista
  2. ompas Jessicalla hieno isunta tossa yhdessä kuvassa! :o

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?