06 huhtikuuta 2013

94# Tampereen hevosmessut

Messut messuiltu ja ostokset ostettu. Oli tosi kiva päivä. 

Lähettiin joskus puol yhdeksän aikaan kohti tamperetta. Matka meni jouten, vaikka messukeskuksen luona oli järkyttävä ruuhka. Heti parkkeeraamisen ja kävelemisen jälkeen, rynnättiin mentiin katsomaan Hevarin ja Horzen ulkoputiikkeja. Horzessa oli 10e ratsastushousuja, mutta idiootti kun olin, en viitsinyt ostaa, sillä yritin säästää rahaa valkoisiin kisahousuihin, joita ei sitten kuitenkaan löytynyt.



Horzesta tarttu kuitenkin Poppiselle vaaleanpunainen satulahuopa. Sitten suunnattiin sisään kiertelemään. Kierrettiin jonkin aikaa, ja sitten katoin hetken areenalla olevaa matkaratsasusnäytöstä. Sitten taas kierreltiin ja kaarreltiin.

Jossain vaiheessa mentiin syömään. Sitä ennen törmäsin Pinjaan ja Tiiaan, joista nappasin kuvan ja sain myös jonkun lakun :D Näin myös muitakin bloggaajia, joka oli sinänsä hauskaa! 

Mukaan messuilta tarttu meille kolmelle ihmiselle viis pussillista tavaraa. Poppiselle ostin satulahuovan ja käytiin painattamassa siihen Poppinen strasseilla. Kyllä nyt kelpaa taas harrastella!! Ostin myös rusetteja ja pintelit Poppiselle. Jätkälle ostettiin myös pintelit, suitset ja otsapanta. 

Joskus neljän aikaan lähdettiin kotia kohti, jäätelöiden jälkeen tietysti. 


Postaus ei nyt ollut kovinkaan pitkä, mutta pistän tähän kuvia... :)  Ja uutta postausta ehkä huomenna!











17 kommenttia:

  1. Voitko tehdä ostoksista postausksen? :) Sitten kysyisin, miten saat nuo varjot esim. tuohon ''Lähetä kommentti'' ja näihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, voin varmaankin huomenissa tehdä, kun kaikki kamat vietiin jo tallille :D Se on yksn CSS-koodi joka pitäisi löytyä täältä: Kuopassa.com :)

      Poista
  2. apua mä en kehtaa laittaa yhtää kuvii omaa blogiin tuolta kun ne on niin huonoi verrattuna näihin sun :'D mä tarttisin niin paremman putken!

    ei muute nähty sua siel messuil o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mun silmään nää kuvat on iha surkeita, vaikkakin valitsin parhaat kaikista kuvaamistani :D Oli niin huono valaistus :/ Ja mäkään en nähny teit :o

      Poista
  3. mä en päässy tonne eilen enkä pääse tänää.. miks just tänä viikonloppuna pitää olla jotai menooo ..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se oli kyllä niin täynnä, että edes esityksiä ei päässy näkemään kunnolla, sillä kaikki paikat oli viety ja aidan reuna oli ihan täynnä :'D Kaiken lisäks siellä oli kaikki aika kallista... :/ Yhes brodeeraus paikassa makso 39 e, se että saa hevosen nimen huopaan..

      Poista
  4. Arvaa kui paljo häiritsee, ku kaikki blogit mitä luen, laittaa hevosmessuilt kuvii ja ihkuttaa kaikkee (en siis tarkota sua, ja toki niin saa tehdäkkin)mitä on ostanu, ni tekee pahaa kattoo vierest, ku tietää, ettei ikinä tuu pääsee sinne :s Mut kivoja ja selkeitä kuvia :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no et kyllä paljosta jääny paitsi. Jonoa oli sellanen 1 km parkkikselle, suurin osa tavaroista makso maltaita, esityksiä ei päässy näkemään mistään kunnolla, eikä paikkoja ollu. Ihmiset juoksi päin ja ykskin kaatu mun jalkoihin ku juoks täysiä kohti. Sellaselle Härkäkoneelle oli tosi pitkä jono, enkä loppujen lopuks menny siihen ku kaikki vaan kavereilleen "voit tulla tähän mun taakse". Ruoka oli aivan järkyn hintasta, ja kaikki parhaat tarjoukset vietiin ekana. Yhet glitterpintelit makso 32e, ja yks liivi oli alessa 99e ..... Voisin jatkaa tätä miinuslistaa loputtomiin :D

      Poista
    2. Hah, no okei ei siellä ehkä niin kivaa ois ollukkaa, mutta kiinnostais mua silti joskus päästä kattoo :D Ja niinku mä oon aina sanonu, et joka paikas, niiku hissis ja jossai apasionatas yms maksaa ihan sikana ne tavarat :D

      Poista
    3. Mikä on hissi?? :D

      Poista
    4. Sanon HIHS:siä hissiks, sillä en jaksa kirjottaa kunnolla

      Poista
    5. mut sen lyhennehän on pelkkä horse show, sillä hissi kuulostaa tyhmältä.... etkai puhu tolleiiin normaalistikii???

      Poista
    6. no onko sillä väliä miten sanoo? jokaisella on oma tyylinsä!

      Poista
    7. aik tyhmän kuulosta...

      Poista
    8. sä kuulostat tyhmältä...

      Poista
    9. RELAX TYYPIT! Jos Jessica sanoo hissiks horse showta, niin ei pitäs muiden perseitä kutittaa! :) Toki, eihän sen kirjotusasu tai lausuminen ole oikein jos hissiksi sanotaan, mut jokainen tavallaan!

      Poista
    10. Hyvähän anonyymin siel on huudella :-) !

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?