01 huhtikuuta 2013

92# HyvUra seurakoulu 1.4.

Tänään, eli kisa-aamuna heräsin vähän vaille seitsemän ja pistin kamat kasaan. Puol ysiltä alko radanrakennus, ja samalla pystyin hyvin juoksemaan radan läpi kertaalleen. Ponin kuntoonlaitto ei ollu oikeen mukavaa, sillä jo heti aluks, se hyökkäs hampaat irvessä mua kohti niin, että jos ois ollu oikeella pari senttiä, niin mun naamassa komeilis varmaan kivat jäljet. 

Iberia
Dubbe ja Volli
Kävin ensin kuvaamassa Ia luokkaa, sillä meidän luokka alko vasta 11.20, ja olin kaheksantena. Verkassa Henri alko olemaan tosi kiva, vaikka meitä olikin verkka-alueella varmaan tusina. Henkka oli tosi pehmee kädelle, ja hyvin avuilla. Kaikki tiet oli vähän huonoja, kun yritin vielä kerrata rataa, sillä aina joku parveili edessä. Kun päästiin tutustumaan Henkan kanssa rataan, päätti se heittäytyä oikein vänkyräks, ja rupes kulkemaan ihan vinottain. 

Ia luokassa yks tyttö tippu, kun poni rupes sikailemaan.


Radalla homma luisu sit pahasi pusikkoon, ja Henri oiko joka kulmassa. Laukat meni päin... sanonko mitä. Kaiken kukkuraks meillä oli tuomari, joka oli vissiin heränny väärällä jalalla, sillä se oli tosi tiukka. Voittaja sai vaan 55 % ja viime kisoissa mä tulin toiseks ja sain 57.8 %. Vaikka koko rata menikin päin mäntyä, ope vaan nauro ja kysyi että kumpaakohan jännitti enemmän, mua vai ponia. Nojoo, sittenhän se meni niin ja näin, ja sain mielenkiintoisen ehdotuksen, joka paljastuu täälläkin ennemmin tai myöhemmin. 

Paperi oli täynnä "pitkänä", "korkea muoto" ja "taivuta"-huomautuksia, mut ens kerralla paremmin. Ei tullu sijoitusta, eikä mitään hajua, monesko olin. Radasta on videokin, mutta en tiiä viitsinkö tänne sitä pistää.

Tässä meno vielä jotenkin hanskassa...

Tässä taas ei lainkaan. Johtava ohjasote, kun ponny lähti kiitämään ja oikomaan!

Hengissä radan jälkeen, saavutus!! 
Huomenissa tulossa eilisestä, tän päivän poppisteluista sekä huomisen tunnista postausta, jos kerkiän! Tässä kuitenkin pientä esimakua eilisestä: 





5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Onks sulla yhtään muita yhtä edustavia kuvia tompasta tai mantasta? Jos on niin haluutko laittaa mun säpöön ella_lumi@hotmail.com ?:)

      Poista
    2. Juu, kyl multa joitain löytyy, ja kanssa video Veeran toisesta tippumisesta :) Ja voin pistää!

      Poista
  2. Tuutko seuraaviin koulukisoihin???? (Mira & Volli:))

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?