05 toukokuuta 2013

104# Kuulumispostausta

Alkuun ne samat vanhat jaarittelut "en kerinny postailemaan" ja sitten päästään asiaan. 

Keskiviikkona ratsastin Poppisen ja harjoteltiin sitä Helppo C:1. Poppinen oli alkuun ihan pöhlö taas tuulesta, ja kentälle mennessä se pakitti neljästi ns. ojaan ja sai jotain ihme säpsyilykohtauksia. Alkuun se meni taas ihan rautakankena, ja valmiina sinkasemaan matkaan. En kauaa kerinnyt ees ratsastella, kun sitten tuli sellanen kone pistämään kaksi lamppua kentälle ja loput kaksi tulee vissiin tässä jossain vaiheessa. Taluttelin Poppista sen aikaa kun se kone siinä hurisi ja sitten rupesin taas ravailemaan. 


Poppinen pidens ihan hyvin, vaikkakin välillä sillä jäi hanatusvaihe päälle kulmankin jälkeen, ja sitten me huristeltiin puol kenttää kiitoravissa. Ekassa laukannostossa Poppinen vissiinkin pukitti, teki u-käännöksen ja pukitti uudestaan, vaikka en ihan varma voi olla, sillä yhtä pomppimista se aina on! Loppujen lopuks laukatkin onnistui ihan hyvin ja heppa oli loppua kohden tosi kiva!



Torstaina ratsastin Poppisen taas, ja tehtiin samoja juttuja. Poppinen oli tosi makee askeleen pidennyksissä, ja pakko sanoo ettei oo mulla koskaan pidentänyt niin hyvin! Nyt ei pölhöilly lähes lainkaan, muutamaa peruutuksesta liikkeelle lähtö loikkaa lukuunottamatta. Menin muutaman kerran sen radan läpi, enkä unohtanut siitä mitään! Poppinen vaan innostuu yleensä hirveesti ekasta kolmikaarisen kurvista, kun luulee aina et lähetään taas pidentämään askelta. Lopetin sitten siihen kun Poppinen tuntu hyvältä. 


Perjantaina ratsastin kevyesti Poppisen. Mentiin se rata muutaman kerran läpi, ja Poppinen tuntu ihan hyvältä. Lopuks vielä ratsastin kulmiin ohjeistuksella ja Poppinen meni kivasti! Ratsastuksen jälkeen pesin Poppisen. Pistettiin sille fleeceloimi ja tietysti se meni heti ekaks piehtaroimaan ja kaikki paska lens loimen alle. Just mun tuuria! Huomasin kans että ne mun tammikuussa ostetut seitsemänkympin farkkuratsarit on rikki. Voitte arvata miten mulla kiehahti ku ei edes puolta vuotta oo ollu käytössä, ja heti rikki! Farkkujen voimin sitten liikkeelle, ja ajoivat asiansa ihan hyvin. Illalla pestiin vielä varusteita ja pistettiin kaikki valmiiksi. 

Kotona pistin kaikki kamat valmiiksi ja pistin herätyksen puoli kaheksaksi, sillä lauantaina koitti mun ja Poppisen ensimmäiset yhteiset kilpailut! Niistä kerron seuraavassa postauksessa kun saan kuvat ja kaikki, ettei tule ihan yksipuolista. Kiitos muuten kaikille kahdeksallekymmenelle lukijalle! 


2 kommenttia:

  1. REETTA! ootsä kasvanu ?! etsä oo näyttäny ennen NOIN pitkältä Poppisen selässä O::

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?