12 toukokuuta 2013

107# Tallitalkoot ja kulunutta viikkoa

Viime lauantaina, kisojen jälkeen, oli tallilla talkoot, jolloin vähän siistittiin tarhoja. Oli ihan huippu päivä kivojen ihmisten kanssa (sekä tietysti koirien) ja saatiin aivan loistavaa ruokaa!  En muista ees, että millon oisin syönyt niin hyvin. Kävin myös heittämässä hepat sisään.

Illalla mulle ja äitille tuli erimielisyyksiä, että millon se tulee mut hakemaan, joten sain sitten luvan jäädä yöksi. Käytiin illalla(/yöllä) saunassa, ja mä pääsin poreammeeseen joka vaihtaa väriä ja soittaa musiikkia! Oliko ees pikkasen mahtavaa!

tällänen unikaveri !
Aamulla hilpasin talliin pistämään hepsut ulos, ja sitten tulin takaisin sisälle. Nukahdin vissiinkin uudestaan, ja herättiin joskus oisko ollu yhentoista maissa. Sit syötiin (HERKULLINEN) aamupala ja juteltiin. Sit mentiin taas vähän sorkkimaan tarhaa, ja haettiin hepoille kuusenoksia järsittäväksi.


Kai joskus kolmen aikoihin mentiin V'n kanssa juoksuttamaan Jätkää. Jätkäkin olis osallistunut kisoihin, mutta sillä oli vissiin jalka pipi, ni ei voinut tulla. Nyt se oli juoksuttaessa ihan normaali, vaikka aluks olikin varovaisempi. Loppua kohden vertyi ja heitti muutaman pukinkin. 



Juoksutuksen jälkeen lähdin aika piakkoin kotiin ja siellä latailin kuvia koneelle. Viikonloppu oli täydellisesti onnistunut, kiitos ihanien ihmisten! 

Tiistaina tunnilla hyyppärässä mentiin maastoon ja mä menin Leevillä. Laukkailtiin aika paljon Leevin kanssa, sillä muuten muut olis karannut liian kauas. Käytiin kummuilla, maastoradalla ja poolopellolla. Poolopellolla laukatessa, jouduin pelkäämään koko ajan, että nyt tää lähtee, sillä Leevi riemastuu jo kentällä tai maneesissa perätysten laukkaamisesta. Onneksi BB'n ratsastajalta katkes jalustinhihna ja jouduttiin palaamaan tallille hakemaan uutta. Jalustinhihna vaihtui lennossa, ja sitten mentiin taas maastoradalle. Leevi oli maastossa tosi kiva, ja siitä löyty sellasiakin vaihteita, mitä esim kentällä ja maneesissa siitä ei löydy!

Hoitessani Leeviä, onnistuin kuitenki kolauttamaan jalkani puutolppaan, ja tajusin että nyt kävi pahasti. Joo no, niinhän siinä kävi, että polvi rupes turpoomaan, ei voinut varata sille painoa saatika koukistaa. Mökissä huomasin että siinä oli muutaman millin levynen tikku, joka oli aika tiukkaan kiinni, koska en saanut sitä melkein edes irti. Vasta kovaa kun repäsin, niin lähti, mutta ei kokonaan. Puolet siitä himskatin tikusta jäi mun polveen... Ja hieman sattu.

poni, joka näyttää oravalta, kiitos karvanvaihtumisen... 21.4.

            
tässä tää video radasta! :) 

4 kommenttia:

  1. Teetkä sä vielä bannereita? Ajattelin vaan kun sulla näyttäisi olevan aika paljon jo viestejä tuolla banneripajassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä en tee paljoakaan, ja on tonne vain jäänyt vastaamatta! :)

      Poista
  2. Vähänkö hienot lisäykset!!!!!!!!!!!!!XD

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?