06 toukokuuta 2013

105# Tahma, tahmeapi, Taika!

Vihaan tyhjien lupausten tekemistä, mutta kisapostausta ei tule vielä, sillä en ole saanut kuvia vielä. Sen sijaan ajattelin selittää jotain reilu viikon takaisista pikkuhyppelöistä Taikalla. Taikahan ei oo mikään esteheppa, ja nääkin oli oikeastaan vaan pientä mielenvirkistystä, vaikka Taika ei tuntunut lainkaan innostuvan.

kyttää, kyttää !
 Muistin onneksi napata kotoa kouluraipan mukaan, sillä muuten Taika ois taas ollut vielä laiskempi. Mä en ihan oikeesti ymmärrä miten muuten ton hevosen sais liikkeelle, ku raipalla läiskimällä. Seuraavan kerran pitää olla taas vähän tarkempi siirtymisissä jnejne. Ei sporratkaan ton kyljissä tuntuis, ja omiahan mulla ei ees oo. Raipan ja "perusjuttujen" voimalla siis.


Taika oli siis jälleen laiska. Täytyy oikeesti ottaa itteäni niskasta kiinni, eikä antaa periks hidasteluille. Ekat kunnon esteet se vaan rymisteli läpi kun Jessica talutti, mut sit ku mentiin itsenäisesti, niin tuli muutama puhdas hyppy heti alkuun. Esteellä oli korkeutta huimat ~ 40 cm aluksi, joka oli aikamoinen suoritus kuitenkin, kun Taika viime syksylläkin vielä rymisteli joka esteestä vaan läpi. Huimaa parannusta on siis tapahtunut, eikä me edes kovinkaan montaa kertaa pudotettu. 

Otettiin lopuks kanssa muutama hyppy vähän korkeemmalla, ja meni paremmin kuin hyvin, vaikka Taika aina töksäyttääkin raviin ennen estettä. Mutta pikku hiljaa! Taika hyppäs myös yhden hieman huonosti ja kompuroi esteen jälkeen. Mä lensin siitä sitten lähes suoraan kaulalle, johon jäinkin. Taika vaan jatko lönköttelyä ja laski aina välillä päätään, kun mä vaan tasapainottelin kaulalla. Lopuks pääsin sitten onneksi takaisin selkään. Otin vielä yhden hypyn ja sitten loppuverkan.





Jalka taas "vähän" takana
Sitten heppa talliin ja hoidettavaksi. Vein Taikan takasin tarhaan ja odotin et äiti tulis hakemaan mua. Tintti ja Late pääs just sillon "tarhaan" (kentälle) ja riehu siinä. Suurin osa kuvista epäonnistui, mutta Tintti varsinkin oli ihan hurjana!





1 kommentti:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?