10 helmikuuta 2013

73# Superponipäivä

Tänään päästiin taas Jätkän kanssa hyppimään. Alkuun hieman ravailtiin pääty-ympyröillä ja haettiin vähän tuntumaa. Jätkä oli yllättävän rauhallinen ja kulki tosi kivasti. Sit ruvettiin tulemaan ensin vasemmassa (eli Jätkän huonommassa suunnassa) kierroksessa puoli ristikkoa, eli siis tässä tapauksessa sinusta vasemman puoleista estettä. Ensin tulin ravissa ja vähän taas muistelin miten myödätään. Hetken päästä otettiin mukaan myös pysty, jonka alla oli ristikko (= pystyristikko). Kummankin esteen välissä tein aina pääty-ympyrän. 


Rupesin menemään laukalla puoliristikkoa ja ekat hypyt meni yllättävän hyvin. Pystyristikkoa menin vielä ravissa, koska Jätkää vähän jännäs mun takki, joka roikku aidan luona, joka sijaitsi pari metriä pystyristikon edessä. Vaihettiin suunta ja sit rupes vähän väliä menemään ihan tyydyttävästi, koska Jätkä maltto odottaa mun apuja, eikä vaan sännäny esteille päätä pahkaa. 


On kivaa olla vammanen 


Säätöä :D

Myöhemmin iltapäivällä oli sitten mulla tunti Poppisella. Poppinen oli ihan huippu ratsastaa ja tosi kevyt kädelle. Tehtiin vähän siirtymisiä ja lisäyksiä, ja lisäykset meni oikeesti tosi hienosti! Ei oo koskaan menny noin hyvin! Laukattiin vaan vähän kentän pohjan takia, mut se vähä mitä me laukattiin siinä, ni meni myös ihan hyvin.

lol, kevennyskuva ....... 

Jätkän omistaja ja ope sai mun pään hieman sekasin kisaunelmista, ja nyt arvatkaapas vaan mitä mä täällä teen vaikka pitäis lukee kokeisiin (joita ruhtinaallisesti on ens viikolla neljä + äikän kysely, josta en edes muista mitä siinä kysytään :D) mutta joo siis, täällä kattelen kisa-videoita, sekä kutsuja ja kertailen kouluratoja. Mut kaiken kaikkiaan mulla on sitten lopuksi kuitenkin niin huonot kisahermot, niin en oo varma pystyisinkö edes mihinkään osallistumaan :) Nyt kuitenkin ciao, sillä meen harjottelemaan jotain turhia englannin prepositioita ja historian jumalia! :) 

Sekä tietysti salaisesti etsimään biisejä koulun ystävänpäivädiscoon (jotka pidetään 15.2.!! Huijausta) ja suunnittelemaan blogin ulkoasun uudistusta ;) 


2 kommenttia:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?