23 helmikuuta 2013

78# Vihdoin löysin sen mitä olen etsinyt, en vain tiennyt mistä etsiä...

... nimittäin strasseja mun chapseihin!

Tänään testasin tuunatut kengät ja ainakin toistaseksi on strassitkin pysyneet vielä. Tänään mentiin ihan rennosti Poppisen kanssa, vaikka ratsastuksen jälkeen olikin ihan uitetun oravan näkönen. Hoitaessa oli vähän erimielisyyksiä, kun Poppinen rupes nojaamaan muhun kokopainollaan seinää vasten, ja samalla hetkellä mun sylissä ollut satula paino kivasti keuhkoihin :D 

Innokas orava kentälle mennessä ja se ei oikeesti oo
noin lihava :D Näytti vaan niin huvittavalta niin
oli pakko napata kuva
Kentällä tehtiin ihan perusjuttuja. Sisään ja ulos asettamista ja harjoteltiin vähän keskiravia, tai oikeestaan vaan temponlisäystä :D Ja kyllä, tiedän että niissä on vissi ero, mutta me yritettiin harjoitella keskiravia. Sanna tuli kentälle räpsimään kuvia ja ihan kivoja irtos! Poppinenkin pitkästä aikaa ei näyttäny pahkasialta, joka katselee taivasta, vaan ihan hevoselta!

Jotain temponlisäyksen tapaista :D



Laukkaaminen ei menny mitenkään kehuttavasti kentän pohjan liukkauden takia. Joo, tiedän että tää on aina syynä, mutta en kertakaikkiaan voi ottaa sitä riskiä, että tilsakuningatar sitten liukastuis ja molemmat loukkaannuttais. Jahka kenttä kerkiää tästä sulamaan, niin kyllä ruvetaan mekin enemmän laukkaa treenaamaan, kunhan saadaan raviasiat kuntoon. 

V ilmestyi myös tallille ja tuli Jätkää tuuppailemaan kentälle. Kateellisuus iski ku Jätkä meni Veen ratsastaessa niin hyvin, ja mun kaa se oli pelkästään tappelua! Sanna sitten lähti ja me jäätiin kentälle. Ei ainakaan tylsää tullu! Koirat järjesti vähän äksöniä ja niin edes päin. Loppukäynnit käytiin maastossa. Tallilla hoidettiin hepat pois, ja mä menin ulos kuvailemaan sekä koiria että heppoja. 




"Ei, älä ammu!! Mä tunnustan!"

"Pelasta mut tolta hullulta mammutilta!" 

Sellanen päivä tänään ja huomenna on nyt sitten jännitystä luvassa vähän liikaakin! Kattoo nyt, kestääkö omat hermot! Ja huomenna kanssa ehkä lisää kuvia, jos orjakuvaaja Sanna tulee tallille!

ps. kiitos lähes kuudellekymmenelle lukijalle! Äskenhän me vasta saatiin viidenkymmenen raja rikki? Ootte aivan mahtavia, pus! Saatte erikoispostausta nyt tässä joku päivä ;) 



3 kommenttia:

  1. Toi sun banneris on hieno!! =) teetkö niitä muille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Ja teen, käyppä kurkkaamassa banneripaja! :)

      Poista
  2. Hei ku sul on noi sivut "Reetta" ja sitte "Ratsut" nii miten oot saanu ton kuvan toho tollee et ku sitä painaa nii menee sinne sivuu ? :)

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?