13 helmikuuta 2013

74# Puttejengiin uutta lisäystä

Hellurei ja hellät tunteet, näin kun on ystävänpäiväkin lähestymässä! Otsikko siitä, kun Pirjo niminen putte tuli takasin Jessicalle ylläpidon jälkeen! Ite en oo vielä testaillu, sillä Taika on ollu nyt vähän jumi ja niin ees päi :c Satulan vaihto kuitenki vissiin on vähän helpottanu, ja eilen käytiin vähän hölkkäilemässä Jessican ja Pirjon kanssa.


Taika oli kaikin puolin reipas, vaikka vähän juntturassa olikin. Välillä meinas jalat luisuu alta ja sitten oltaiski jo oltu hangessa istualteen.



Tunti meni kans hyvin, vaikka alku ei niin lupaillutkaan. Menin Kertulla, ja loppujen lopuks meni ihan hyvin! Mentiin ilman jalustimia kanssa, ja Kertulla se on taivaallista, koska sillä on niin tasaset askeleet! 

Tänään sitten menin taas Jessicalle, kuvaamaan ku Jessica ja Jessican äiti ratsasti Veidalla ja Liikulla. Veida vähän kiukutteli, ja Liikku vaikutti olevan aika reipas, ja sitä se myös oli, kun sain lopuks sillä mennä pari kierrosta! 


Mun päästessä Liikun selkään oli jo aika pimeetä, joten kuvat ei oikeen onnistuneet :D
superhuono kuva Pirjosta, mut koittakaa kestää. Kyl joku kerta tulee jotain
parempaa, jossa näkyy myös enemmän hevosta ! 
Nyt loppuun taas pieni kuva-arvoitus: Kuka keksii minne olen menossa? 

ps. ihana ystävänpäivänmuokkaus ;) 






4 kommenttia:

  1. ÄÄä tekis mieli sanoa kun mä kerran tiedän... :D Mut taidanpa pysyä hiljaa ja jättää tämän kuva-arvoituksen muille blgisi lukijoille, eihän se nyt olisi kovin reilua näin ystävänäsi sanoa :D

    VastaaPoista
  2. Hahaha mäkin tämän tiedän... ;)

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?