26 helmikuuta 2013

81# Vuoden ensimmäinen tunti kentällä

Otsikko on jossain määrin vähän harhaan johtava, sillä ensimmäinen tunti kentällä Hyyppärässä! En tietenkään tienny meidän menevän kentällä, joten olin oikeestaan varustautunu vaan hyvin liivillä ja hupparilla, joista kumpikaan ei oo mistään paksuimmasta päästä! Menin taas BB'llä, ja nyt oon entistä varmempi siitä, että tuun menemään sillä vielä useesti.


Saatiin mennä itsenäisesti koko tunti, ja oli kyllä hauskaa, vaikka BB yrittikin vähän kenkkuilla ja paino kädellekkin ihan mukavasti. Joka kerta vaan toi poni on yhä kivempi! Kuvaajina toimi Terhi ja Anniina jotka matkasivat tänne monien tuhansien kilometrien päästä, eli siis toisin sanoen jostain päin Hämeenlinnaa kai, ja käyvät (ainaki terhi) Harvialassa, johon meen nyt kolmatta kertaa leirille kesällä. Jotkut kuvat on vähän epätarkkoja, sillä kentän valoista huolimatta oli aika pimeetä loppujen lopuks. 


Tehtiin vähän joitain perusjuttuja BBn kaa, mut pieni irrottelu vei silti voiton, sillä saa nähä millon taas päästään itsenäisesti jollekkin isolle alueelle ratsastamaan. Kentän ympäri oli aurattu sellanen kaista, jossa sitte käveltiin aina välikäyntejä, ettei lumessa tarpominen ois liian rankkaa. BB ei kuitenkaan halunnu takaisin hankeen (en kyllä ihmettele) kävelyn jälkeen, vaan rupes protestoimaan. Ensin tuli junttausvaihe, mutta ei toiminu. BB rupes oikeesti nousemaan pystyyn, jota en oikeen vois ridakoulun hepoista sinänsä olettaa! 

Hetken taisteltiin ja lopulta saatiin kompromissi, ja kuljettiin viitisen metriä eteenpäin, ja sitten mentiin takasin hankeen. BB oli aika reipas, enkä kauheesti uskaltanu päästää sitä laukkaamaan, sillä jos se vie mua jo maneesissakin, nii voin kuvitella tollasella ihan reilun kokosella kentällä mitä kävis :D 

anteeks laatu :/ 
Me saatiin laukata vaan kevyessä istunnassa, ja piti myös mennä vaan kevyttä ravia. Se kanssa vaikutti mun suunnitelmiin, sillä tuuppaaminen ei oikeen onnistu näin :D Tykkään enemmänki mennä harjotusravia ja ihan vaan laukkaa penkissä istuen. Noo, vähän poni muuttu ainakin heti viriilimmäks kun ruvettiin "uralla" laukkailemaan. Tunti meni oikeestaan siis ihan hyvin, ja sain tungettua pinnin päähän, eikä onneks kauheesti painanu kypärän ollessa päässä. Nyt meen tästä lukemaan torstain mantsan kokeeseen! 


1 kommentti:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?