20 helmikuuta 2013

76# Rentoa meininkiä + 5O lukijaa !

50 lukijan kunniaksi täysin uudistunut ulkoasu!

Hui että, viisikymmentä lukijaa! Blogia alotellessani ajattelin ettei tääkään mitään tuota, kun edellisetkään blogini eivät olleet niin menestyneitä, mutta 50 !! Härreguud, ootte aivan mahtavia ! Isot ilmahalaukset kaikille! Tämän lukijamäärän johdosta, sain inspiraation ja uudistin kertaheitolla koko blogin ulkoasun banneria myöten. Nykyinen banneri on aika ykstoikkonen, mutta tykkään siitä silti jonkunverran. 

Tämä oli toinen ehdokas, mutta päädyin vihreeseen!

Eilen menin tallille hyvissä ajoin, suunnitelmana saada heti kahdestaan Poppisen kanssa, ja tehdä vähän maastakäsinjuttuja. Kuinkas kävikään, V oli tekemässä aamutallia, ja mentiin sitten yhdessä kentälle pörräämään. V kouluili Jätkällä ja mä menin Poppisella ilman satulaa. Kuvailin kanssa V ja Jätkän menoa, ja tein satunnaisia ole hyvä-harjotuksia Poppisen kanssa. Otettiin pari laukannostoo Poppisen kanssa ja sit vaan hölkkäiltiin ympäri kenttää. Hetken siinä ratsasteltuamme tuumittiin että voitais irtojuoksuttaa hevosia. Ei siinä sitte muuta ku Jätkältä satula veks ja molemmilta ohjat. 


Tilanne päällä


Mä niin kuolaan tälle kuvalle! Mama taas nättinä! <3 



Ja liikettä löytyy !
Jätkä oli ihan hurjana ja heitteli vaan pukkeja. Poppinenki innostu vähän hyppelemään, ja välillä juoksemaan päin, mut muuten keskitty vaan poseeraamiseen ja liikkeidensä näyttämiseen. Hoidettiin sit hepat pois, ja minä läksin kotiin.

Illalla tulin vielä tekemään iltatallin. Ponit meni hienosti omiin koppeihinsa ja tallin uus neitokainen sh-tamma Vappukin kulki oikein sievästi (rymisten) omaan boksiinsa.

Tänään (eilen, kello on jo yli puolen yön) kävin Taikan ratsastamassa. Taika meni ihan hyvin ja tein intervalli-harjoituksia. Loppua kohden rupes energiaa löytymään. 

Tunti hyyppärässä meni kans ihan keposesti. Menin BB'llä, ja meillä oli taas sijainen. Tunnista en saanu muuta irti ku kipuja, sillä jouduttiin keventämään ilman jalustimia, ja BB'n satula hiersi inhottavasti. En taida kävellä huomenna. Hitto, ku ei oo uusia kuvia hyyppärästä lainkaan. Pitäs saada taas joku kuvaamaan, vink vink. Atleettiset hovikuvaajat ottakaapi yhteyttä ! 

BB syksyllä.
(c) Eve 


5 kommenttia:

  1. Voi ei noi poppinen ja jätkä:3
    Hovikuvaaja vois ehkä sitte ens viikon tiistaina kuvata? ;)
    Onks sul muute viel niit kesäl otettui cindy kuvii? Tai no ne kaks:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne rakastavaiset on kyllä niin mahtavia :D Ja ainii te tuutte !! Jeee meinasin jo unohtaa! :) Ja joo on, käykö jos pistän ne vaikka tänään tai huomenna uuteen postaukseen? :)

      Poista
  2. haha joo me tullaan ! :D ^

    no Poppinen on sulonen :3

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?