24 helmikuuta 2013

79# HyvUra seurakoulu 24.2.

Tänään oli mun ensimmäiset koulukisat ja samalla ekat kunnon kisat. Luokkana oli HeB k.n. special ja ratsuna Leevi.  Sinänsä hassua, et en ees oo menny HeC ja silti menin ton! Noo, jokainen tavallaan! Kisat alko yheltätoista ja vähän vaille kymmenen tulin tallille. Toimihenkilöt oli maneesissa, joten oli oikeestaan ainoo tallilla. Kuvailin hetken heppoja tarhassa, joka on muuten harvinaista herkkua, sillä ennen tunteja ne on aina karsinoissa! Hetken päästä menin maksamaan lähtömaksun maneesiin ja sitten kiireen vilkkaan talliin varustamaan poni!


Verkassa Leevi oli ihan hyvä, mutta jokseenkin tahmea. Mentiin alkukäynnit ja sit ruvettiin työstämään pysähdyksiä ja voltteja molempiin suuntiin. Laukkoja työstettiin kumpaankin suuntaan ja laukka-käynti siirtymisiäkin otettiin. Verkassa poni oli ihan erilainen ku radalla!


Rata alko ihan hyvin. Leevi oli kuitenkin tosi etana, eikä oikeen suostunu liikkumaan. Laukat meni ihan penkin alle, varsinkin vasempaan kierrokseen, koska sillon nous väärä, ja mun korjausyrityksistä huolimatta se väärä pysy tai vaihtu ristilaukaks. Sain kuitenkin korjattua ja meni ihan kivasti. Laukka-käynti siirtyminen suju yllättävän hyvin, sillä olin ajatellu sen varsinki menevän ihan päin puuta.


Koko rata meni omasta mielestäni ihan tyydyttävästi, olis voinu olla reilusti parempikin, mutta ihan hyvin ekoiks kisoiks. Arvostelupaperissa sain vielä kiitosta siististä ratsastuksesta, ja vähän moittimista hiuksista, jotka sojotti vähän joka suuntaan ratsastaessa. Ne ei oikeesti vaan pysy kiinni! Mulla kun oli otsatukka, ja nyt on kasvamassa pois, niin tietystihän se tulee siihen naaman eteen. Murr.... Leikkautan itteni kaljuks! Joka tapauksessa vaikka kuvittelin etten edes sijoitu ja prosentit menis alle viidenkymmenenviiden, niin aina jaksan yllättyä katsoessani arvostelupaperiin: Prosentit 57.8 % ja seinälle pääsi punaisen leiriruusukkeen seuraksi sininen ensimmäisten koulukisojen muisto! Eli siis toiseksi tulin!


 Kisoja jäin vielä hetkeksi kuvailemaan ja kuvat löytyypi täältä : http://reettaaa.kuvat.fi/kuvat/2013/!

Kotona sitten päivitin facebookkiin tulokset ja latailin kuvia tonne sivuille. Sitten matka jatku seuraavalle tallille ja vuorossa oli Poppinen! Poppisen kanssa ei oikeen tehty mitään järkevää, vaan hölkkäiltiin ja sitten tein kaikennäköisiä hienoja ninjatemppuja :D No, iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn! 

Oho, mihin se pää katosi? 
Kaikki postauksen kuvat (paitsi ruusukekuva) on (c) Sanna

11 kommenttia:

  1. Moi! Selasin kaikki noi kuvat tuolta sun "kuvagalleriasta" ja siellä oli muutama kuva minusta, niin haluaisitko lähettää niitä mun s-postiin? (menin siis kisat Pähkelillä ja olen Pähkelin hoitaja, jos et tiennyt vielä ;-) ) Jos voit niin voin antaa säpöni osoitteen? (;

    +Onnittelut sijoituksesta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja lisäksi (en muista oonko kysynyt jo xP ) voinko linkittää sun blogin, mun blogiin? :D

      Poista
    2. Ja voitko lähettää ne kuvat, jos annan s-postin? :O
      Siis ne minä & Pähkel kuvat mitkä on tuolla sun galleriassa (tässä postauksessa oli linkki sinne) ja jos satuit ottamaan muita kuvia, niin viititkö lähettää? :))

      Poista
    3. Joo, en huomannu tota aikasempaa viestiä mutta kiitos onnitteluista ja voin lähettää! :)

      Poista
    4. Jos teen vaikka niin, että laitan sulle säpöö, niin saat siinä samalla s-postin mihin lähettää ne kuvat? :-D

      Poista
    5. juu (: Mun sähköposti on R_uttu@hotmail.com!

      Poista
    6. Oukeii! Pistän tänään iltapäivällä ;-)

      Poista
  2. Mullakin on kuvia susta noista kisoista!

    T: Vilma joka myöskin meni Leevillä :)

    VastaaPoista
  3. Mikä heppa noissa sun kisakuvissa on se, joka on noussu pystyyn!?? Ei kai tuntiheppa? Sulla on kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tuntiheppa. En muista nimeä, sillä en jäänyt seuraamaan luokkaa loppuun. Joku yksityinen kuitenkin :) Ja kiitokset!

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?