17 helmikuuta 2013

75# Hyppelyitä & rataharkkaa

Tänään sattui taas se päivä, kun oli aika vetää turvaliivi päälle ja hypätä. Nyt on siis virallisesti käynnistynyt Reetta hyppykuntoon 2013-projekti, eli siis toisin sanoen vähän harjotellaan sitä hyppäämistä, ja yritän päästä pelosta :) Jätkä oli alussa aika reippaan olonen, sillä se hypähteli ja loikki vähän joka suuntaan. V kasas kentälle kolmen esteen radan, ja alotettiin taas ravilla. Jätkä oli tosi innostuneen olonen, vaikkakin ei jalkoja oikeen jaksanu välillä nostaa esteellä.

keltasella lähtö sekä loppu

Toivottavasti joku nyt saa tosta selvää. Alotettiin siis pystyristikolla, sen jälkeen pääty-ympyrä, puolipysty, pääty-ympyrä, pystyristikko ja lävistäjällä oleva puolipysty. Jätkälle tuotti hieman vaikeuksia toi viimeseks mainittu, sillä se ei oikeen ymmärtäny mihin suuntaan pitäis mennä. Tänään mua jostain syystä jännitti enemmän ku viime kerralla, joten hypytkään ei oikein onnistunu. Vaan kerran meinasin heilahtaa selästä alas, ku Jätkä kompastu esteen jälkeen. Se näkyy tässä ao. videolla. Videolle kasasin oikeestaan pelkät epäonnistumiset ja joitan ihan ok-hyppyjä. Huomatkaa muuten että päivämäärä videossa on väärin !

           

Kuten viime viikollakin, hyppelyiden jälkeen mulla oli taas Poppisella tunti. Reenailtiin vähän keskiravia, sun muuta pientä kivaa. Poppinen oli aivan huippu ! V otti kuvia, mutta tarkennus oli unohtunu manuaalille, joten voitte arvata miten kävi... :/ Noo, pistän tähän kuitenkin pari kuvaa :)








Tän kuvan jälkeen tuli armoton pukkisarja päin Vappua,
mutta kuvaaja ei pysynyt perässä tarkennusten kanssa...


Veikeää hiihtoloman jatkoa teille !! :) 



4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ja hyvä et pääset hyppiin Jätkällä, kesällä kun meet leirille niin ootki jo oikeen mestari :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus ja kivoi kuvia! :) Joo reilua et sul on jo loma, jollain (kuten mul) on vast ens viikol >.< :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha :D Me nautiskellaan täällä oikeen olan takaa ;)

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?