08 maaliskuuta 2013

83# Oivalluksia ja kohtauksia

Voi että mua ärsyttää, kun jää kirjottelu aina unohtumaan! Tiistain tunti meni ihan uskomattoman hyvin, sillä taidettiin löytää Henkan kans se juttu. Poni oli niin huippu ainakin lopputunnista, eikä jäljellä ollu mitään pää taivaissa juoksentelua, mitä se yleensä harrastaa!

Pieni punainen putte

Keskiviikkona menin Jessicalle, ja liikutettiin Latea taas vaihteeks juoksuttaen ja Pirjoa Jessica ratsasti. Kuvailtiin myös yhtä juttua, joka paljastuu teille ehkä myöhemmin :) Late oli ihan hurjana ja tuli pukkia pukin perään!

Lupasin tossa jokin aika sit parempaa kuvaa Pirjosta, ja tässä tää nyt ois :)


Sitten eilen menin Poppista liikuttamaan, ja Jessica tuli kuvaamaan. Aluks piti venailla et äiti tois unohtuneen muistikortin, mut sit menin jo ratsastamaan. Poppinen oli ihan hurjana keskiviikkosen myrskyn takia, jollon hevosetkin meinas lähtee lentoon. Ei tullu muuta ku säikkymistä. En kauaa ratsastanu, kun R'n kehotuksesta hain liinan ja ruvettiin tekee maastakäsinjuttuja. Nyt Poppinen oli reilusti rauhallisempi, vaikka jotkut jutut ei oikeen kiinnostanutkaan. 



Tänään meil oli koulussa hiihtkokisat, ja ittelle jäi ihan hämyks oma sijoitus. Oli tarkotus mennä ihan rauhassa, kuten yritinkin, mut silti vaan alko ottaa henkee niin paljon et loppujen lopuks oli astma- ja paniikkikohtauksen sekotus. Onneks juomisen jälkeen rupes helpottamaan hieman, mut kotona alko uudestaan. Nyt on kuitenki lääkekuuri, ja onneks vähän jo helpottunu, vaikka kädet vielä täriseekin. 

Tästä piti tulla uus banneri, mut ainakin toistaseksi toi vanha pysyy. Kertokaa kuitenkin toki
mielipiteenne tästä ehdokkaasta!







4 kommenttia:

  1. Taas oon tääl kyselee mut miten ku tos banneriehdokkaas on noi kolme kuvaa tollee vierekkäin nii miten noi niitten väliset reunat saa häivytettyy tollee upeesti ? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eieiei tarviikkaa auttaa hoksasin ite ! :) ps. toi on upee toi banneriehdokas ! ;3

      Poista
  2. Kiva teksti ja kuvat!:)
    tuo banneri on kyllä hieno, mutta itse pitäisin vielä ainakin vähän aikaa tuota vanhaa...:)

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?