22 maaliskuuta 2013

87# Ilman satulaa ja satulalla

Eilen (to) menin tallille n. kolmen aikoihin. Suunnitelmana oli mennä Jätkällä ilman satulaa ja Poppisella satulalla. Jäin kuitenkin höpöttämään R'n kanssa, ja ratsastamaan menin joskus viiden maissa.

Ratsastus ei ollu mitään siistiä katottavaa, koska menin siis ekaa kertaa Jätkällä ilman satulaa ja sillä on iiisot askeleet. Oikeestaan mä vaan hypin ja pompin siellä selässä! Otettiin laukkaa kanssa, mut se oli aikamoista räpellystä, sillä Jätkä ei uskaltanu laukata kunnolla kurveissa, ja sit pitkillä sivuilla vaan olis hanannu.


Jätkän poishoidon jälkeen hain  Poppisen ja pistin kuntoon. Poppinen oli aika vireen olonen, joten päätin keskittää kaiken tahdonvoimamme ja energian pohkeenväistöihin, jotka kerrankin onnistu ihan kohtuu hyvin! Tein paljon ympyränpienennöksiä ja suurennoksia sekä paljon taivutteluja. Tehtiin kanssa vähän raviväistöjen tapasia, mut ei oikeen sujuneet, joten ihan suosiolla unohdettiin ne. 


Kävin läpi k.n. specialin, ja alku menikin ihan hyvin, mut laukka-käynti siirtyminen lävistäjällä kuumens Poppista vähän liikaa, ja rupes selvästi kiehumaan vähän yli. Joka kerta veti vaan mutkat suoriks ja tiputti lävistäjän keskellä kiitoraville. Jäähdyttelin sitä siinä pari kierrosta, ja sitten paneuduttiin taas hetkeksi väistöihin. Kun ne taas suju, kokeiltiin uudestaan laukkaa lävistäjällä, ja nyt vähän paremmalla tuloksella. Käyntiin siirtymistä ei voinut suunnitellakkaan, mut laukkas kuitenkin hienosti toiseen päähän ja siellä vasta tiputti raville. Ihan hyvä fiilis jäi ratsasteluista, sillä Poppinen varsinki tuntu tosi kivalta, vaikka olis voinu myös olla räjähtävä dynamiittipötkö parin rennomman päivän jälkeen. 


Tänään Laura tuli meille pitkästä aikaa. Syötiin välipalaks hedelmiä ja mansikoita, oltiin koneella ja käytiin ulkona. Käytiin myös koululla taas laskemassa stigalla, mut se jäi vähän kesken, sillä mäki oli niin liukkaan tuntunen. Kuvasin kanssa yhen pienen videon, Lauran luistelusta, joka varmaan näkyy täälläkin vielä joskus. 




Oon kauheen innokas kokkailemaan/tekemään aina jotain, mut siinä
tulee pulma, kun en ite tykkää melkeen mistää.... Mut kavereille on aina
kiva kokeilla kaikkee! Tässä kaakao kermavaahdolla ja jollain koristeilla,
joka oli vissiinki ihan juotavaa. 
Ja pärstäkuvaa taas vaihteeks 




2 kommenttia:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?