25 maaliskuuta 2013

88# Lähes koko poppoo bannerissa


Kuten osa on varmaan jo huomannut, blogia on vallinnut alkuillasta lähtien kamala sekasorto, mutta nyt sen takaa on paljastunut..... Tädädäädädädädädädädäädädädäää :

TÄYSIN UUSI ULKOASU!!
Emmille tekemäni banneri
Vihreä rupes jo kyllästyttämään, niin nyt oli pakko uudistaa taas kertaheitolla koko ulkka. Bannerissa siis komeilee Poppinen, Taika, Jätkä sekä viimeisenä ja vähäisempänä paviaanin pylly! Vitsi, vitsi, minun pärstähän se siellä on. Mutta lähes sama juttu?
Nyt kun on tärkeimmät asiat sekä vitsailut pois päiväjärjestyksestä, voisin höpöttää teille tän päivän ratsastuksesta. Mentiin maastoon Jätkän omistajan kanssa, ja oli kyllä tosi kivaa! Ainoo vaan että hukattiin kaks bootsia, mut ne löytyy kevään mittaa! Poppinen oli ihan hienosti eikä törttöilly, yhtä kiimahuuruista pystyynnousemista laskematta. Löydettiin yks kiva polku ja sitä mentiin sitten edes takas laukalla, ja ravilla. 


Tallilla hoidettiin hepat pois, ja kuten arvasin, molemmat meni heti piehtaroimaan. Ensin meni Jätkä ja sit Poppinen. Jätkä pyöri siin hetken ja sen jälkee Poppinen päätti mennä ihan siihen viereen! Ja anteeksipyynnöt kun tästä tulee näin sekava postaus, sillä kone temppuilee, ja välillä ei tallenna luonnosta, joka on aika paska juttu, sillä netti menee aina välillä ja tulee "Voi räkä!" Teksti :/




4 kommenttia:

  1. Ihana tää ulkka!! o.o Saat tulla mullekki joskus väsäämään jonkun hienon :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ja ainakin bannerin voin tehä kunhan saan nää muut tilaukset veks ;)

      Poista
  2. Kiva postaus ja samoiten tää ulkka! (:

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?