29 maaliskuuta 2013

90# Pikku potilaan kanssa lenkkeilyä

Torstaina oli suuntana taas kohti Poppisen talli. Kauhulla odotin millanen haava sieltä paljastuisi, mutta ei onneksi kauheen iso ollutkaan! Kaappasin Lauran mukaan kuvaajaksi, ja Laura saikin juoksennella hangessa ihan mielin määrin. Varustauduttiin matkaan siis kameran, riimun ja narun voimin. Sekä mulla tietysti kypärä.

Apassionata, täältä me tullaan!
Käveltiin jonkin aikaa, ja sitten Laura autto mut selkään. Otettiin siinä kuvia ja videoita, ja Poppinen oli ihan hienosti, jokseenkin yhtä kiukkukohtausta lukuunottamatta. Poppista ärsytti, kun joutu vaan seisomaan paikoilteen, kun olis ollut sata kertaa mielekkäämpää mennä takaisin tallille.

  

Oli aika lämmin ilma, mut tuuli silti inhottavasti. Taiteilin kuitenkin hetken tolla paidallani, jotta saatais muutama kiva kuva. Takasinpäin mennessä, Laura juoksi meidän edelle aina ottamaan kuvia, eikä Poppinen ois millään halunnut seisoa paikoillaan. Sen seurauksena tuli eka sarja peruutteluja ja "pystyynnousuja". Virtaa on siis kertynyt. 

 
 

Kun vihdoin saatiin joku sopu solmittua, päästiin jatkamaan kentälle. Kentällä tehtiin muutamia temppuja, ja käväisin myös taas siellä selässä vähän kävelemässä. Oon tyytyväinen, sillä Poppinen on nyt muistanut joka harjoittelukerralla, opettamani "tassu"-tempun, eli siis toisin sanoen jalannoston. 

treffiseuraa tälle upealle neitokaiselle löytyisikö? 
"TASSU!"
Hyvin Hieman temperamenttinen ja innokas neitokainen suostui
vihdoin rauhoittumaan :D
Katoin myös illalla/yöllä Nightmare - painajainen merellä-leffan, ja ihan suoraan sanottuna ei helkkari mikä leffa :D Nauroin ihan hulluna Joonatanille ja sit säikyin aina sitä ku se Tessa tuli :D Suomalainen "laatu" elokuva :D 


2 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia, tuo jalkakuva oli erityisesti mieleen, kiva pieni yksityiskohta :) Neljännestä kuvasta pidin myös, hevosella suloinen ilme ja aurinko paistaa nätisti juuri oikeasta suunnasta :) Ps. todella söpö riimu hevosella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Poppinen on kyllä niin hirmunätti, että vaikea saada huonoa kuvaa ;) Mäkin tykkään tosta riimusta tosi paljon! Löysin Horzen alesta 2.90e... :D

      Poista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?