17 maaliskuuta 2013

85# Postaustaukoa ja esteitä

Lähes viikon mittainen salatauko, on (toivottavasti) tullut nyt päätökseensä, ja yritän mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi kuvailla koko viikon tapahtumia!

Tiistaina menin taas Kertulla. Meil oli jälleen sijainen, ja koko tunti meni mun osalta ainakin vähän "ohi." Kerttu on tosi raippaherkkä, joten jouduin jättämään raipan pois jo heti ekan laukkakierroksen jälkeen pois, sillä siitä oli enemmän haittaa ku hyötyä.

Torstaina Anja tuli meille. Syötiin, kuvailtiin ja oltiin koneella.

Perjantaina poikkeuksellisesti Poppinen ei taas antanut tarhassa kiinni. Olis tehny mieli saada itkupotkuraivarit, ku Poppinen vaan juoksee, eikä päästä neljää metriä lähemmäs. Lopulta sain kyllä kiinni herkkujen avulla. Ratsastaessa menin ihan normijuttuja. Poppinen oli tosi hyvä joissain kohtia, mut sit se lysähti jotenkin kasaan, eikä sit enää tehty muuta ku menty löysin ohjin. Joka tapauskessa oli tosi kiva.




Lauantaina menin taas tallille. Hain Poppisen tarhasta ja pistin kuntoon. En jaksanu laittaa satulaa, joten pistin alkuun pelkän huovan ja loimivyön. Poppinen oli aika tahma aluks, mut johtu kanssa omasta fiiliksestä. Kamala, ku nyt on tullu kauheen laiska fiilis aina ratsastaessa. No pääasia et on kivaa! Tein ravijuttuja, ja laukkasin aika paljon, (yrittäen) säädellen laukkaa. Satulalla mennessä Poppisella on vähän reippaampi laukka, mut ilman satulaa mentäessä, se on vähän tollanen tahmee.




Poppinen oli laukassa ainakin iha mainio, ja kenttä oli myös hyvässä kunnossa. Kaiken lisäks ilma oli täydellinen, ja hovikuvaaja Sanna oli mukana! Perfeckt. Myöhemmin lähin vielä Jätkällä Sanna, Vapun ja Vapun vuokraajan kans maastoon. Tää oli vasta kolmas kerta ku Jätkällä oon ollu maastossa, ja ne kaks ekaa ei oo päättyny kauheen hyvin, mut lauantaina Jätkä oli ihan huippu!

 

Sitten tänään oli tullut aika mennä katsastamaan naapuritallin maneesi. Mukaan lähti Sanna ja Vappu, minä ja Jätkä, ja V jonka piti tulla vaan opettamaan/neuvomaan, mut kappas vaan, olihan sekin siellä Jätkän selässä pariinki kertaan pyörähtämässä. Huh, olin ajatellu et ei jännitäs niin paljon, ku olis "oikeita" esteitä edessä, mut herranenaika ku en ees pikkuristikkoa uskaltanu mennä. No, pikkuhiljaa... Ei voi odottaa vielä mitään suuria. Onhan tässä vielä koko kevät aikaa. Jätkä oli kyllä ihan mahtava, alkuhäsellysten jälkeen ja kuskin toilailuista välittämättä! Osa syy kanssa mun jännittämiseen saattaa olla se, että ku toi liivi puristaa sillein ettei edes henkeä meinaa saada! Ja alla vielä paksu takki... Huh huh, sanon minä!



hyi mikä asento

pojoing





Yritän nyt taas postailla useammin,  mut kun ei jaksa! No ainakin huomiselle on ehkä tulossa jotain erikoista...


2 kommenttia:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?