05 elokuuta 2013

130# Hellepäiviä

Viikko postaustaukoa, uups! Mulla olisi vaikka kuinka paljon kerrottavaa, mutta saatte tyytyä tiivistettyyn selostukseen edellisviikon tunneista.

Eli la 27.7. ratsastin Jätkän, ja mentiin riimulla ja ohjilla ihan vain kokeilun vuoksi. Jätkä pysyi ihan hyvin hanskassa, mutta hanska oli hukassa, joten siis suurinosa ajasta Jätkä kuskaili mua vain kuin märkää rättiä. Mentiin muutamaa puomia, joiden yli päästiin onneksi ilman mitään suurempia loikkia.


Jätkä tuntui tykkäävän saadessaan riepotella mua minne tahtoi, mutta heti kun yritin vähänkin saada menoon jotain tolkkua, alkoi Jätkällä vähän kiehahtamaan. Se pomppi laukannostoissa ja jopa pukitti, jota se ei yleensä koskaan tee, muuten kuin innostuessaan tositositosi paljon!


Myöhemmin menin vielä Ainolla tunnilla. Aino oli tunnilla ihan kiva, vaikka muutama pikkujuttu jäi itseäni ärsyttämään. Tehtiin laukassa paljon ympyrän suurennoksia ja pienennöksiä, ja muutamaan otteeseen Ainoa joutui hieman patistamaan eteenpäin, jolloin takapää sanoikin bojoing. Tunnista ei löydy kuvia, mutta ei se paljoa haittaakkaan, kun selkään meno ei tuntunut kovinkaan hienolta ja harmoniselta!

Sunnuntaina menin Poppisella tunnille jo aikalailla aamupäivästä. Tunti meni hyvin, Poppinen oli loppuun kivan tuntuinen ja tehtiin tunnilla ihan perusjuttuja.


"öhöhö, kato nyt reetta, mä oon arabi!"
Jätkällä menin taas ilman satulaa, mutta suitset olivat tällä kertaa mukana. Mentiin aikalailla rennosti, mutta hanattiin muutama kerta ympäri kenttää, jonka jälkeen suitset tulivat enemmänkin kuin tarpeeseen, koska Jätkä oli oikein innoissaan. Laukkailin myös lopuksi ilman käsiä ja kuvittelin olevani joku hevoskuiskaaja, kun ratsuni pysähtyi sanoessani seis, vaikkakin se todistautui myöhemmin sattumaksi, sillä Jätkällä ei ollut ajatustakaan pysähtyä laukasta, vaikka melkein jo huusin sanaa seis.


Päätin myös tolloin, etten ratsastelisi enää paljoakaan ilman kenkuleita, koska kaksi lihavaa paarmaa iskivät jalkaani, - siellä virtaa varmaan joku paarmojen kultasuoni!, jolloin kipu olikin aikamoinen, koska muistaakseni (hyvä muisti, köhköh....) olen hieman allerginen paarmoille/kaiken maailman öttiäisille. Olen kyllä taitavasti osannut välttää puremat ja pistot, hyttysiä lukuunottamatta, mutta tällä kertaa, kun otin hetkeksi kengät pois, iskee kaksi mustaa paholaista kiinni, ja sen takia jouduinkin käydä ramppaamassa pesarissa viilentämässä jalkaa, kun kirveli niin, ettei ole tosikaan!

vähän hallitumpaa menoa vaihteeksi, vaikka Jätkä onkin aika surusilmä tässä kuvassa! 
Käytiin myös viime viikon perjantaina(?) maastossa "isommalla" porukalla, eli toisin sanoen neljän hengen voimin. Ensiksi oli suunnitelmissa mennä uittamaan, mutta ei sitten voitukaan, joten kierreltiin vain maita ja mantuja. Otettiin muutama reippaampi laukkapätkä, jolloin meidän truelämppäriravurit sytty ja mentiin Poppisen kanssa sellasta kiitoravia, että ei huhuh :D Toki, pääseehän Poppinen lujempaakin, mutta tällä kertaa ei Poppinen päässyt kunnolla täyttä vauhtia porskuttamaan!



4 kommenttia:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?