22 heinäkuuta 2013

125# Kuulumiset kuvina vol. 3 + VIDEO


Jälleen kerran joudun valitettavasti tekemään kuvapostauksen tavallisen sijasta, sillä jos kertoisin kaikki tekstillä, postaus olisi pitkä kuin nälkävuosi. Idea on sama kuin ennenkin; pistän kuvia ja kerron tällä kertaa kuitenkin hieman niukemmin mitä silloin tapahtui. Mutta koska minulla ei ole kaikista ns. tapahtumista kuvia koneellani, saatte jonkun verran luettavaakin. Toivottavasti sanonta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa pitää nyt paikkansa.


Maanantai 15.7.



Tiistai 16.7.


Ratsastin Poppisella, ja se ei tuntunut järin hyvältä, mutta ei kuitenkaan
myöskään huonolta. Vähän säpsyili tuulta, mutta muuten ihan kiva. 
Keskiviikko 17.7.


Torstai 18.7.


Menin Ainolla ja Poppisella. Poppisen kanssa me taas vaan tapeltiin,
mutta Aino meni ihan kivasti. Poppisen kuva muutaman viikon takaa.

Myöhemmin menin vielä kaverilleni yöksi jne. Sieltä ei kuvia.

Lauantai 20.7.


Käsi tekee jotain omaa, samoin katse, mut heppa on hyvä




Poppinen oli mahtava ratsastaessa ja testasin sille uutta riimua. 

Jätkä oli jäykkä ja edestä rauhaton ratsastaessa
mutta vertyi sitten loppua kohti.
Mentiin kahta puomia, ja Jätkä oli tosi innoissaan!

Sunnuntai 21.7. & Maanantai 22.7.

Olen vain löysäillyt kotona, puhunut maraton-puheluja Saaran kanssa ja iloinnut asioista. Yhä innokkaammin odotan syksyä tämän pienen tapahtumaketjun ansiosta! Nyt vaan hepat takasin kotiin, niin pääsisi taas pyörälläkin kulkemaan tallille, eikä tarvitsisi aina olla pyytämässä kyytiä, kun matkaa nykyiselle tallille on kuitenkin se 25 km... Olen tänään myöskin vääntänyt yhden bannerin ja ja pitäisi muutama muukin tehdä. 

Ratsastelemaan menen keskiviikkona, torstaina ja lauantaina. Lauantaina mulla ja Poppisella onkin muuten tunti taas pitkään pitkään aikaan. Ja pistän tähän loppuun nyt videon jonka lupasin, joka on siis jälleen kooste Poppisen ja Jätkän ratsastuksesta 20.7., höystettynä Saaran muutamilla kommenteilla... Videosta vielä sen verran, että Saara ei saanut videoitua parhaita pätkiä, tai sitten ne heiluivat, joten jouduin karsimaan pätkiä aika paljon pois. :( Mutta toki kun objektiivi ja kamera painavat jonkunverran, ja tuulisella säällä kun yrittää kuvata, niin lopputuloksena pitääkin olla vähän heilumista!


En saanut laitettua videoruutua tänne blogin puolelle, koska youtube ei antanut ensinnäkään ladata videota, jonka jälkeen jouduin lataamaan Vimeoon, jonne lataamisessa kesti ikuisuus...

15 kommenttia:

  1. Oh no! Mä kuulostan ihan hullulta :D Ihan hyviä pätkiä sain napsittua!:)
    -Saara

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus & hyviä kuvia ;) Ridaat mun mielestä tosi hyvin !! ((:

    VastaaPoista
  3. Kannattaa tarkistaa/tarkistuttaa tuon poppisen kuolainvarustus, koska tuo olympia-kuolain on väärin kiinnitetty. Kun se on noin laitettu kuolain kääntyy ohjista vedettäessä väärin päin ja saattaa aiheuttaa hevoselle kipuja. Poskihihnan pitäisi olla kiinni tossa ylimmässä pienessä renkaassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa, kyseiset kuolaimet ovat kumipessoat, ja en tietääkseni vedä ohjista niin paljoa, että kuolaimet ihan kääntyisivät. Ja tällä hetkellä Poppisella ei tarvita vahvempaa voimakkuutta kuolaimissa, mutta on päiviäkin jolloin tarvitaan, joten helpompaa on suoraan vaihtaa renkaita.

      Poista
    2. Ei niistä tarvitse kovaa vetää, ihan tuntumakin riittää. Esim. kuvissa joka on otettu lauantaina 20.7. toinen kuva.

      Poista
    3. Voi pyhä sylvi nyt! Juuri tänään kyseisen hevosen omistajan kanssa katsottiin kuolaimia, ja tultiin siihen tulokseen, että ne eivät aiheuta painetta millään tavalla enempää noin ollessaan verrattuna tavallisiin kumikuolaimiin :D

      Poista
    4. Tarkituttaisin kyllä myöskin kuolaimen. Kätevämpi käyttää vaikka kahtia suitsia eli vaikka kuminivel/kolmipala ja sitten toisiin suitsiin pessoat oikein kytkettynä. Ja myös leuan alta remmi menemään ettei kuolain hierrä.

      Poista
    5. Justiinhan me se kuolain tarkastettiin :) Ja ei nähdä tarpeelliseksi lähteä hankkimaan uusia kuolaimia ja suitsia, kun yhdet ovat sopivat eivätkä mistään hierrä/purista/satuta.

      Poista
    6. Reettahan kerto aika selkeesti et kuolain on todettu hyväks ja helppo on laittaa ohjat sitte renkaisiin jos tarvis, mikä ongelma asian kanssa nyt enää on...?

      Poista
    7. miten vaan, mutta ihan asiallisesti mielestäni tämän toisen anonyymin kanssa kerrottiin ja ehdotettiin kuolain vaihtoehdoista ja heti ollaan kaverin kanssa hyökkäämässä päälle..

      Poista
    8. Juu eipä ole oma hevoseni, joten laittakaa mitkä kuolaimet haluatte miten haluatte :) Ja asiallisesti tosiaankin yritettiin. Hyvä että kuolain on tarkistettu ja toivottavasti vipuvartta käyttäessä teillä on myös turvan alla ketju tai remmi ettei kuolain pyöri. Silloin voi tehdä kipeää hummalle. Mutta edelleen ihan asiallisesti vain kerron. Kuten sanottu, ei oo mun hevo! :)

      Poista
    9. Mitä ihmettä? En todellakaan ole hyökännyt "teidän päälle", niinkuin asian ilmaisitte, ja kun ehdotitte asiallisesti kuolainvaihtoehdoista, totesin asiallisesti, ettei me tarvita muita kuolaimia/suitisia, eikä Poppinen näistä kärsi. Ja niinpä, jokainen tallaa tavallaan, taikka käyttää kuolaimia erilailla, ei ole toisten asia. :)

      Poista
  4. Liityin sulle. :-)


    http://patu-nouseratsaille.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?