27 heinäkuuta 2013

128# Sh-t Virvon

Otsikkohan siis viittaa eiliseen, kun olin Saaran ja hänen äitinsä mukana tallilla. Olin siis kuvaamassa heidän tuntiaan ja myöhemmin Anne ratsastaisi vuokrahevostaan Hunajaa. Aino ja toinen vähän aikaa sitten varsonut tamma pääsivät tunnille, ja pääsin siis hoitelemaan kummankin varsaa.

Alkuun oli hieman onglemia saada hevoset laitumelta, koska varsat olivat päättäneet, etteivät he nyt jaksa nousta ylös. Molemmat makasivat siis maassa, eikä ollut puhettakaan ylösnoususta. Kuitenkin jossain vaiheessa saatiin molemmat varsat ylös ja talutin Donnan talliin. Kuvat puhukoon puolestaan, ja niitä ei ole sitten mitenkään paranneltu, lätkäisin vain kaikki tähän. :) Näitä on sitten ihan hurjan paljon, joten varautukaa! Osassa on tarkennukset hyvin pielessä, mutta kuvasinkin vahingossa väärällä asetuksella, joten ei ihmekään.

Tepan varsaa kiukuttaa!  












Saara näyttää vääränlaista esteistuntaa. :D









Tuolta tallilta lähdettiin hevosten hoidon jälkeen pois, kohti suokkitamma Hunajaa (Virvon), joka on minulle siis ihan uusi tuttavuus. Heppa paljastui kuitenkin oikein nätiksi ja kiltiksi!

Tehtiin sille kaiken maailman lettejä, joista huonoimmista vastasin minä. :D Talli missä Hunaja asuu, on myös kiva paikka, enkä ole kyseisestä tallista edes koskaan ennen kuullut! Saatiin pitää Annelle ja Hunajalle tuntia, mutta Saara heilui kyllä suurimman osan ajasta kameran takana. Rakensin kentälle muutaman puomitehtävän, ja kenttä näyttikin hyvin koristeelliselta, kun tungin joka paikkaan puomeja ja kartioita.

Tehtiin "tunnilla" paljon taivutteluja ympyröillä ja niitä puomja. Tehtiin me paljon muutakin, mutta turha on perusasioita ruveta yksitellen selittelemään!

alussa 





loppuraveissa
Saara halusi myös otattaa itsestään ja Hunajasta kuvia, joten ratsastuksen jälkeen Hunaja pääsi vielä malliksi. Oli ihana auringonlasku, ja kuvat onnistuivat ihan hyvin, vaikkakin Hunaja näytti vähän yrmy-naamalta.

Näistä muutamia kuvia on sitten taas muokattu enemmän kuin laki sallii, mutta toivottavasti ei nyt niin paljoa haittaa. :) Nauttikaa kuvista sen verta kuin kykenette, mä lähden tästä valmistautumaan tallille!










10 kommenttia:

  1. Mun väärinnäytetty esteistunta :D

    VastaaPoista
  2. Mahtava postaus! Ja kivat kuvat ja toi tamma oli nätti! Ja toi letti sillä oli hieno! :DDD

    VastaaPoista
  3. oih liian ihana hevonen tuo Hunaja, tahtoooooo >:C !

    VastaaPoista
  4. Kuvista huomaa, että menen Ainolla toista kertaa. On vielä vähän säädöt hakusessa... Mutta Hunajalla on niiiin kotoista ratsastaa. Kiitos Reetta tosi hyvästä tunnista :) -Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja olehyvä, mielelläni pidän toisenkin kerran! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia Annesta ja Saarasta !! :)))

    VastaaPoista

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?