25 heinäkuuta 2013

126# Vähän muokkailin ulkoasua...

Tai oikeastaan aika paljon. :) Ollaan siis siirrytty nyt täysin vihreän puolelle, ja se iänikuinen vaaleanpunainen on vihdoin saatu kukistettua. Mielipiteitä, kommentteja? Niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita, kunhan pysytään asiallisina.


Osa taisi jo säikähtää, kun pistin blogin kutsutuille lukijoille remontin ajaksi, jotta saisin kunnolla rauhan. Sain meinaan sen verta paljon viestejä facebookissa, etten ole edes kaikille ehtinyt vastata. Käytin tähän remonttiin nopeasti laskettuna noin neljä tuntia, ja uudistin esittelysivut ja banneripajan. En vaan millään jaksanut enää katsella edellistä ulkoasua, vaikka ei sekään kauaa ehtinyt olla. Tästä bannerista tuli yksinkertainen, mutta tykkään kuitenkin tästä, ehkä jopa enemmän kuin edellisestä.

Herra ja Rouva Mannekiini (yritin ottaa hienoa yhteiskuvaa uusilla riimuilla,
mutta kumpaakaan ei kiinnostanut poseeraaminen, ja kamerastakin loppui akku...)
Huomenna tulee postausta, ja muutama muukin postaus on valmiina odottamassa julkaisua! :) Tämä oli vain pieni "hengissäollaan"-postaus, ettei kukaan luule mun oikeasti lopettaneen blogia! Mutta nyt annan teille vallan tutkia blogia, ja vielä kertauksena, kommenttia saa antaa, niin uudesta ulkoasusta, kuin uusista esittelysivuista. :)

7 kommenttia:

Muistathan asiallisen kielenkäytön kommentoidessasi, niin kaikilla on mukavampaa!
HUOM// Kaikki kommentit menevät hyväksynnän kautta, joten ethän lähetä kommenttiasi kahteen kertaan?